3. sejr i træk til ÅFS3.

Da 3.-holdet lørdag tog imod Bjerres blå kænguruer var der lagt op til revanche. Det første møde i Bjerre havde været en jævnbyrdig og intens kamp, som var faldet ud til værternes fordel på trods af ÅFS-føringer undervejs. Med to sejre i træk og et talstærkt fremmøde burde det være muligt for ÅFS at vinde over Bjerre.

Gæsterne har ry for at udnytte deres fysik og bruge mere krop end de andre hold i 2. division, og dette kunne også mærkes i dagens dyst. Der blev gået til den, men det gik aldrig over stregen, og solo-dommer Hedelund slap for at smide en eneste spiller ud.

Selvom ÅFS fightede godt og fik tilkæmpet sig mange gode chancer blev det Bjerre, som scorede det første mål. Ufortjent kan man ikke kalde det, men vi burde nok have scoret forinden. Et par minutter senere blev det dog til 1-1 på et mål af Mikkel Bonnesen (assist Allan Melamed), hvorefter Bjerre kom på 2-1. Ikke helt fortjent efter spil og chancer, men en logisk konsekvens, når skarpheden mangler oppe foran og der sløses lidt bagtil.

Kristian Øe pådrog sig desværre en skulderskade i 1. periode, og Allan Melamed tog derfor over i målet. Dette forløb over al forventning, og han blev fortjent udnævnt til man of the match efter kampen. Efter 7 minutters spil gjorde Jon Hadsund sig dog positivt bemærket oppe foran, da han klappede bolden ind og dermed kom ud af sin scoringskrise (assist: Bent Sortkjær). Bjerre var dog også farlige i den anden ende, og kom til en del afslutninger, uden at være i stand til at passere Allan i målet. Heller ikke straffeslaget midt i perioden fik de noget ud af, og i stedet gjorde kaptajn Rønnow det til 3-2 på et frislagsmål kort efter.

3. periode fortsatte på samme måde. ÅFS pressede godt på og havde mange chancer, men også i den anden ende brændte det på. Et lige lovligt offensivt ÅFS-forsvar gav et par friløbere, som dog sædvanligvis endte i favnen på Allan. Kort inde i perioden havde Jon dog gjort det til 4-2, hvilket også blev kampens resultat.

Hermed er 3.-holdet kommet op på 10 point og er dermed á point med Vissenbjerg 2 på 7.-pladsen, som holdet møder i den sidste kamp. Målet er dog klart for 3.-holdet: Der satses på sejr i de to sidste kampe, hvorved holdet kan få kontakt med hovedfeltet i divisionen. Herudover satses der også på et point fra hr. Bruun, således at holdet kan få de lovede chokofanter eller tivolistænger.

Næste kamp er en træningskamp d. 25. mod pigerne, hvorefter det går løs mod TÅF3 i frysehuset d. 1. februar.

Skriv et svar