4. herre i det nordjyske

Endnu en regnfuld weekendsdag og ÅFS 4. herre på vej i to biler mod Hals, øst for Aalborg. Kl. 14.00 skal de møde gruppens pt. ubesejrede top hold, Hals. Stemningen før kamp er god og der hersker en bred enighed om at kæmpe til det sidste, kampen på papiret taget i betragtning.

Modstanderne er en overvejende del ældre og erfarne folk. Faceoffen tabes, som det skal vise sig alle følgende faceoffs ligeledes bliver. Hals spiller klogt, men en uheldig pasning bliver øjeblikligt straffet med et kontra og et slagskud fra Mikkel Jensen åbner kampen allerede 1:28 til ÅFS føring på 1-0. 2 min senere får Walid smuttet bolden i kassen og en overraskende 2-0 føring er i hus. Hals får dog hurtigt samlet trådene og nogle velplacerede pasninger får dem tilbage i kampen igen. 4 min før tid, før Mikkel igen får sat et mål ind og holdene går til pause med en 3-3 stilling.

ÅFS får lavet en hurtig analyse af de overståede 20 minutter og det er åbenlyst at de mest fremtrædende Hals’ spillere skal stoppes i deres løbefinter og skud. Som sagt så gjort. Forsvarsdelen gjorde et gævt stykke arbejde, hjulpet godt på vej af Ø i målet. Desværre var luften også gået af wings, og et skuffende antal opspil og afslutninger gjorde at 2. periode endte med en smal 5-4 føring til ÅFS.

3. periode blev en miseral og kaotisk affære for ÅFS. Stemningen på banen startede ubehageligt og da der kom styr på spillet igen, kunne ÅFS ikke få et ordentlig fodfæste. 8 minutter inde i perioden sætter Hals tempoet op og får en masse frispilninger og mål. Med 1 minut og 43 sekunder igen og en stilling på 7-5 til Hals, sætter Sune Schack resolut et skud i hjørnet i Hals-målet og vækker ÅFS håbet om at tage point med hjem, til live igen. ÅFS virker til at være vågnet op til dåd og et par gode chancer opstår. Minuttet senere får en Hals spiller desværre igen sat både midtbane og forsvar ud af spil og kan lægge bolden forbi en chanceløs ÅFS målmand. Slutstilling 8-6 til Hals.

ÅFS – Hals: 6-8 (3-3), (2-1), (1-4)

Topscorerlisten
Mikkel Jensen: 2+0
Walid: 2+1
Sune: 2+1
Torben: 0+1

Vi fik desværre ikke kåret kampens spiller, men et shoutout til Christian Øe for de gode takter i målet samt til Boisen og Sune i forsvaret.

Tak til Hals for en hård og tæt kamp. Vi glæder os ubeskrivelig meget til en revanche på hjemmebane.

Skriv et svar