4. herre i krig, lige ved og stadig langt fra.

ÅFS 4. – TÅF 3.
2 – 7 (1-0, 1-2, 0-5)

Sæsonens første kamp for ÅFS 4 var et lokalopgør og hvilket ét. Entusiasmen var i top og det kunne tydeligt mærkes at både nye og gamle spillere var nervøse og spændte.

Vi vidste TÅF ville blive en hård modstander, så 1. periode blev planlagt til at foregå i defensiven for at få læst modstanderne og ikke få lukket mål ind. TÅF spillede bolden godt rundt og ÅFS lukkede planmæssigt af. De havde færre afslutninger end forventet, og vi følte der var meget godt styr på kampen. Forløsningen kom i det 13. minut, hvor et mindre tumult ender med Boisen lægger en aflevering i bladet på debutanten Søren Sørensen, der sikkert kan indløse ÅFS's første turneringsmål i denne sæson.

Kampen bølger herefter frem og tilbage, med TÅF der forsøger med flere skud fra distancen, dog uden mål. Perioden ender altså 1-0 til ÅFS, efter en helt godkendt indsats fra det forholdsvis nye mandskab.

I 2. periode er det tydeligt, at TÅF har haft taktikboardet fremme, og vi mærker nu et mere aggressivt pres, kombineret med et rigtig godt kombinationsspil. ÅFS giver dog ikke ved dørene og holder dem stangen, indtil det 10. minut, hvor vi i vores eneste undertalsperiode desværre må se bolden trille ind. ÅFS får holdt presset og 3 minutter senere, bliver et effektivt kontraløb belønnet med et mål, sat sikkert ind af Rasmus Berger. Igen øger TÅF presset og efter noget hurtigt kombinationsspil, får de udlignet til 2-2 hvilket også bliver slutresultatet for 2. periode.

I pausen får ÅFS mandskabet talt småfejl og forbedringer igennem, krydret med en plan om at løsne lidt op og møde TÅF højere på banen. Desværre havde TÅF drukket trylledrik inden de havde hevet taktikboardet frem. ÅFS' backs blev fra start mødt af aggressive TÅF'ere, der op til flere gange erobrede bolden, og med skud fra distancen kunne sætte kasser ind stødt gennem hele perioden. 10 minutter inde kunne ÅFS fortvivlende se måltavlen lyse 2-5 og en radikal ændring var nødvendig. Der blev skiftet over til et højere pres, hvilket får sat en umiddelbar stopper for TÅFs fine sammenspil og giver ÅFS et par enkelte forsøg, dog ingen målgivende. Tværtimod får TÅF lagt 2 mål mere i ÅFS nettet, inden dommeren kunne fløjte kampen af.

Alt i alt en rigtig god kamp, hvor ÅFS holdets svagheder blev tydeligt udpeget og effektivt udnyttet. Med rette træningsfokus på disse områder, skal det nok ende med at blive en god sæson for ÅFS' 4. herre.

Points:
Søren Sørensen 1+0
Rasmus Berger 1+0
Nils Boisen 0+1
Dennis Ravn Pedersen 0+1

Skriv et svar