5 ÅFK damer på vej til VM kvalifikation

Billede: 3 af de 5 ÅFK’ere du kan se i aktion (fra venstre): Kristine Sørensen, Jasmin Damm og Anne Sofie Thaarup.

De udvalgte er: Anne Sofie Thaarup, Maria Helander, Kristine Møller Sørensen og Jasmin Damm samt assisterende landstræner Mette Faurholt Nielsen.

I Spanien venter en hård turnering, hvor holdet skal forsøge at kvalificere sig til VM i Slovakiet til december. Danmark er i pulje med Sverige, Norge, Slovenien og Frankrig. Kun de 2 bedste hold kvalificerer sig direkte, mens de 2 bedste 3’ere i de 4 europæiske puljer også kommer med.

Sverige gør uden tvivl rent bord – de er bare flere niveauer over alle andre. Frankrig og Slovenien burde være en overkommelig opgave, selvom man selvfølgelig aldrig skal tage noget for givet i en hård turnering med 4 kampe på 4 dage. Men umiddelbart må nøglekampen være Danmarks sidste kamp mod Norge. Norge er pt. nr. 8 på verdensranglisten, mens Danmark er nummer 10. Netop på det norske hold gemmer der sig et spændende møde – set med ÅFK øje. Her huserer Mia Østerhaug, som i flere år (fra 2010-2014) var en helt central spiller på ÅFK’s 1. damehold. En fantastisk floorballspiller og holdkammerat, som har en helt særlig plads i klubbens hjerte.

Ingen tvivl om, at der venter en svær opgave, men holdet har den helt rette blanding af rutinerede kræfter og ungt gå-på-mod. Koblet med et dygtigt og seriøst team på lægterne, tror vi i ÅFK på succes til Danmark og ønsker alle spillere og ledere alt muligt held og lykke.

Du kan følge kampene på IFF’s Youtube kanal 1. Nedenfor finder du direkte links til de enkelte kampe:

2. februar kl. 10.00: Danmark – Sverige

3. februar kl. 13.00: Frankrig – Danmark

4. februar kl. 13.00: Danmark – Slovakiet

5. februar kl. 11.30: Norge – Danmark

One Reply to “5 ÅFK damer på vej til VM kvalifikation”

Skriv et svar