5 nederlag på stribe

Det var 5 mere eller mindre amputerede ÅFS hold, der lørdag d. 30/10 spillede på udebane i Sunds, Århus (syd) og Frederikshavn. Om det var årsagen til resultaterne eller om de andre bare var bedre er uvist. Men i hvert fald blev det til 5 nederlag:

 • Sunds Seahawks 2 – 2. herre, 5-3
  Eneste hold med mere end 9 markspillere var 2. herre. Det var dog ikke helt nok til en sejr i dagens første kamp i det vestjyske.
 • Sunds Seahawks – 1. herre, 16-1
  9 spillere alene afsted til topopgør viste sig at være en dårlig kombination. Eneste lyspunkt var en kølig scoring på straffe af Walid Abul Foul. Heldigvis tæller indbyrdes opgør mere end målscore og 1. herre bevarer trods lussingen mod Sunds 2. pladsen foran Odense. Vi lader billederne tale for sig selv: TV Midt/Vest var på plads.
 • Sunds Seahawks 3 – 3. herre, 10-5
  3. herre havde ikke marginalerne: ÅFS3 uheldige i Sunds
 • Frederikshavn Bulldogs – 1. dame, 3-0
  Uden scoringer er det svært at vinde, det måtte 1. dame sande og afgive 1. pladsen til Frederikshavn. 1. dame skal i aktion igen allerede onsdag, hvor det gælder Brønderslev på udebane.
 • Team Århus – 2. dame, 3-2
  Lidt ufortjent nederlag i en kamp, hvor 2. dame sad på det meste af spillet og hvor ÅFS helt og aldeles dominerede tilskuerpladserne. Publikumsfavoritten målmand Rytter leverede en god indsats på den overraskende plads som markspiller.

Skriv et svar