6 mænd sejrer

”Det her kalder på et kampreferat”, konstaterede kaptajn William Ehmsen lige dele forundret og begejstret i omklædningsrummet efter Lokos sejr på 9-5 på udebane i Svendborg. Det kom som en stor overraskelse for hele hallen at Loko kunne spille i 60 minutter med 5 markspillere mod Svendborgs 3 kæder og stadig dominere kampen og køre den på egne betingelser.
Der kunne findes talrige henvisninger til store film og historiske begivenheder, som denne sejr kunne sammenlignes med og det var da også først sent på aftenen på Børsen i Svendborg over aftenens sidste fadøl at skribenten lagde sig fast på 6 mænd sejrer. Før det havde vi været rundt om ”De sidste Spartanere”, hvor en lille gruppe krigere ved Thermopylæ imod alle odds holder stand imod det ene angreb efter det andet. En anden allegori som var på tale var ”The Battle at Svendborg Deep”, som naturligvis henfører til De To Tårne, hvor de gode folk fra Rohan laver et final stand ved Helms Deep. Det vandt især gehør på holdet, da vi kom i tanke om at vi jo havde fået hjælp i form af de to unge elverprinser Walid og Jeppe fra U15-Holdet i klubben til dagens kamp…
Nu vi er ved de to prinser Jeppe Justesen og Walid Abul Foul, så spillede de ganske enkelt forrygende og drev gang på gang gæk med Svendborg forsvaret. Fremhæves skal også Jakob Skjerning på kassen som gjorde det onde ved sine gamle holdkammerater. Måske skyldtes hans store præstation at han havde sin yndige og beundrende kæreste som tilskuer i hallen…
I ugen op til kampen så tingene meget sort ud for Loko. Der indløb det ene afbud efter det andet. Det sidste faldt ganske få minutter inden afgang, hvor den eneste udskifter røg. Det bar opvarmningen til kampen også præg af. To runder slange, og så var det i gang.
Men før vi havde set os om stod der 3-0 til Loko på tavlen efter 8 mins. spil. Det første blev signeret Walid, der i overlegen stil, lagde bolden stille og roligt hen over Svendborg keeperen. Herefter scorede først Jeppe Justesen og derefter den gamle kamp-pony Kim P.
Svendborg fik reduceret inden periodeslut, men ikke desto mindre var Loko yderst tilfredse med kampen so far. I starten af 2. Periode kom Svendborg hurtigt på 2-3, men herefter stod der Loko på hele resten af perioden og inden sidste periode førte Loko 7-2. Det havde dog også kostet de sidste kræfter ved de to under prinser oppe foran og sidste periode var ren overlevelse for dem.
Heldigvis havde Sune Schack, Kim P. og WE sparet nok på kræfterne til at Svendborg i sidste periode ikke kunne lægge det tilstrækkelige tryk og dermed var sensationen i hus. 6 mand sejrer. 3 point – Loko Style.
Point for Loko:
Walid Abou Foul 4+2
William Ehmsen 0+6
Jeppe Justesen 3+0
Kim Pedersen 2+0

Skriv et svar