7 mål ikke nok.

Et stjernespækket 2. hold tog søndag til hovedstaden for sildemadder, træsko og tunede knallerter.
Med flere tidligere 1. holds spillere og 2 reserver fra 1. holds kampen burde ÅFS være i stand til at trække en 3. sejr i hus, men fiskeguderne ville det anderledes. ÅFS startede godt og kom til flere gode afslutninger, men angrebskæderne var ikke skarpe nok i kampens start (Jørgensen+WE hovedsagligt 🙂 Så efter blot 4 min. bragte Esbjerg sig på 1-0 efter skidt opdækning i forsvaret. En gammel kending i ÅFS/ÅFK Fallesen kom derefter i fokus med en 2. min udvisning, hvor ÅFS viste stor tålmodighed og ventede til 1 sek før tid med at score til 1-1 (Kim P. assist WE). Det var alt man så til den tidligere formand men de to seneste kom i fokus igen senere i kampen.

ÅFS kom ud i en 4 mod 4 situation da Esbjerg fik en udvisning og Nikolaj Rønnow, der ikke kunne holde sin kæft måtte også en tur i skammekrogen. Det udnyttede Esbjerg til 2-1.
Den udvisning gjorde ham tilsyneladende bedre da han 1 min efter at være kommet på banen scorede sit 1. sæsonmål. Han tog hele æren for det selv, og Kim P. blev sur da han inden da havde tørret 3 mand og lavet assisten… Undskyld Kim. Kort inden periodepausen var ÅFS igen bagud, men igen måtte der flotte ting til fra Kim P. før ÅFS igen kom på tavlen. Endnu en gang fandt Kim P. sin wing makker foran mål og Rønnow scorede sit 2. sæsonmål.

I anden periode scorede Danny! 3-4.
Esbjergs keeper kastede med sin hjelm… Det må man altså ikke 2+10 til ham.
Så viste Mr.Assist sig (Jørgensen) og leverede en flot pasning til Jan Elgaard som koldt udnyttede til 3-5. Jørgensen fik dog ikke scoret og kunne ikke bruge sin normale undskyldning: “Jamen, jeg er jo back”. Da han i dag lå som wing med Formanden.
Nu følte ÅFS sig sikre på sejren og det var Esbjerg hurtige til at udnytte så før vi fik set os om – 5-5.

Inden 3. periode startede markerede Kim P. sig igen med et nyt højt og flot kampråb, hvor især Danny og Anders Bruun råbte flot med, Anders sagde efter kampen: “Jeg føler Martin laver en stor brøler ved ikke at sætte mig ind, da alle ved at det og råbe højt og have et godt slagskud kan komme ud på et.”

Så var ÅFS vågne og ex-formand Ole K, kunne på oplæg af nuværende formand bringe ÅFS på 5-6.

ÅFS havde rigtig mange chancer for at afgøre kamoen, men skarpheden var der ikke.
I stedet blev det igen Esbjerg, der fik 2 hurtige på krogen og 7-6.
Så kunne Jørgensen ikke tælle til 3 og fik 2. min for ukorrekt afstand.
20 sek inde i powerplayet scorede Esbjerg til 8-6 og kampen syntes afgjort.

ÅFS fik dog pyntet på resultatet da Danny fik 2. min for at være stiv. Her opsnappede Rønnow bolden og fik alene overfor 3 Esbjerg spillere gjort det til 8-7. Dog tales der meget om i Esbjerg at målet var assisteret af Anders Bruun. Det ses dog ikke på kampprotokolen, men hvem ville også nå at opfatte det, når manden er hurtigere end sin egen skygge (sådan Anders!)

Men 7 mål var ikke nok og Danny undskylder nederlaget med at han var blevet kold: “Jeg kan ikke sidde ude i 7 minutter og så komme ind, så er jeg træt, og det mener jeg koster 3 mål” Bare rolig Danny vi mener alle at du kostede mindst 3 mål 😉

Skriv et svar