ÅFK-AaB

AaB løb fra ÅFK i tredje periode

Lørdag d. 24/11 drog ÅFK til Aalborg for at møde AaB for sidste gang i grundspillet. Den store opgave for holdet var at rejse sig, rykke sammen i bussen og finde sammen i nye formationer efter i foregående kamp at have mistet sæsonens tredje (!) spiller til en alvorlig knæskade.

Allerede i omklædningsrummet var spændingsniveauet højt – hvem skulle være anfører? Normalt en ærefuld -men i denne sæson åbenbart også en forbandet – post, da samtlige de tre føromtalte knæskader har ramt en fra holdets anfører-team. Trænere lod ansvaret hvile på Tina Quists skuldre, og hun klarede opgaven med bravour og undgik skader.

Første periode er kun et par minutter gammel, da AaB bringer sig foran, men ÅFK svarer godt igen og ikke længe efter udligner Julie Hjarbæk. AaB scorer dog endnu en gang, inden Nicoline (ass. Thaarup) i periodens sidste minut atter bringer balance i regnskabet.

I tiden 3.51 i anden periode bringer nyindkøbet Sofie Forsmark ÅFK-pigerne foran, men kun et par minutter efter udligner AaB til 3-3. Med ca. to minutter tilbage af perioden scorer AaB til 4-3, men ÅFK lægger herefter et massivt tryk mod AaB-målet. Med 4 sekunder igen giver det pote, da et træt AaB-mandskab skifter hele kæden på et ÅFK-indslag i deres egen zone. Dette udnytter Thaarup til at finde en fuldstændig umarkeret Stinne Jørgensen, der bringer balance i regnskabet, og stillingen er dermed 4-4 inden sidste periode.

I tredje periode løber AaB desværre fra ÅFK i periodens første halvdel og bringer sig foran 7-4. ÅFK bliver herefter ramt af to udvisninger og får aldrig hentet ind på AaB til trods for et godt tryk i de døende minutter.

Samlet set en godkendt kamp, hvor holdet fik afprøvet en masse forskellige formationer og spilsystemer, samtidig med at stemningen var god, og der blev kæmpet for hinanden.

 

Point ÅFK:

Julie Hjarbæk: 1 +0

Nicoline Pihl: 1+0

Stinne Jørgensen: 1+0

Sofie Forsmark: 1+0

Anne Sofie Thaarup: 0+2

 

Kampens spiller: Sofie Forsmark