ÅFK 1 herre sejrede i Esbjerg

1 periode: Kampen startede lidt taktisk, begge hold så hinanden lidt an. Efter ca. 10 minutter scorer Esbjerg til 1-0 og stemningen i hallen var høj, de mange fremmødte fans fik noget at juble af. Det så dog ikke ud til det gik AFK så meget på, og efter et kvarter spillet, løber den tilbagevendte top Lange, bag om mål og ser at målmanden ikke flytter sig hurtigt nok, og ligger den koldt ind på ryggen af ham og udligner til 1-1. Tre minutter senere trækker Esbjerg en udvisning og må spille i undertal i 2 minutter, men ÅFK udnytter desværre ikke overtallet og 1 periode ender 1-1.

2 periode: Denne periode skulle vise sig at blive noget af en herrefight. Ikke lang tid var spillet af perioden før Esbjerg igen trækker en 2 minutters udvisning. Herfra var det som om taklingerne blev hårdere og stemningen på og uden for banen steg. 29 minutter var da spillet, da ÅFK bringer sig foran 1-2 på mål af Thorbjørn assisteret af Daniel. Kort efter er det ÅFK’s tur til at have en i straffeboksen. Det er Peter ”hard hitter” Meldgaard, der må ud og side lidt. Esbjerg udnytter, at de er en mand i overtal og udligner til 2-2 ca. halvvejs i perioden. Peter, der lige har været ude og slappe lidt af, går som undskyldning lige ind på banen og bringer ÅFK foran igen 2-3. Det ser ud til Esbjerg spillerne bliver mere og mere frustrerede både på spillet og dommerne. Efter 35 minutters spilletid får de igen en udvisning, denne gang er ÅFK mere skarpe i deres power play, og Lars Erik bringer ÅFK foran 2-4. Ikke lang tid efter skulle Esbjergs målmand igen fiske bolden ud af nettet, denne gang er det Lange der igen bringer sig på pointtavlen, og ÅFK er nu foran 2-5 og det ser for alvor godt ud for Århusianerne. Inden perioden ender tager begge hold endnu en 2 minutter udvisning hver. Det er denne gang Daniel, der tager en tvivlsom udvisning.

3 periode: Perioden starter med endnu en spiller i straffeboksen. Det er igen Peter, der trækker 2 minutter. 5 minutter spillet af perioden, og Esbjerg kommer igen på tavlen og der er stadig spænding i kampen ved stillingen 3-5. ÅFK svarer hurtigt igen på mål af Jon, men dommeren har set et frislag inden målet, så det bliver underkendt, og der står stadig 3-5 på tavlen. Det ville Viking dog lave om på og sætter bolden helt op i hjørnet bag en chanceløs Esbjerg keeper og stillingen er 3-6. Esbjerg havde dog ikke helt givet op, og med 10 minutter igen står der pludselig 4-6. Men så lukkede en meget velspillende Håkan af resten af kampen. Med 4 minutter igen tager Jon revanche fra det mål, der blev taget fra ham, og scorer til slutresultatet 4-7. Til slut tager Esbjerg en sidste 2 minutters udvisning  – meget symbolsk for kampen. Der var en meget hårdt spillet kamp, der blev vundet på hård fight, og at ÅFK formåede at holde sig ude af straffeboksen i afgørende perioder af kampen. Alt i alt en velfortjent sejr til ÅFK, som var bedst på dagen og spillede flot floorball i flere perioder af kampen.

MOM: Håkan

Skriv et svar