ÅFK 2 damer i kamp mod Esbjerg

– Pasgaard lavede sæsonens første hattrick.

– Line Wiegaard spillede sin første kamp i ÅFK-blåt.

– For Elin Nielsen, Julie Bloch og Mette Kelgren var dette deres første kamp.

Esbjerg troppede op med 6 spillere, og startede meget blødt ud. Så blødt, at de lod Pasgaard sætte bolden i kassen tre gange i streg i de første 7 minutter. Første gang løb hun hele vejen selv, anden gang assisteret af Michaela Loven og tredie gang assisteret af Karen Poulsen.(3-0)

Kort inden i anden periode får Esbjerg dog sat bolden forbi Yessika Buchhave, som hjalp os i målet. I denne periode vælger Esbjergspillerne at gå mere til den – det vil sige – at gå mere til os. Der blev brugt særdeles meget krop. Hænder på bolden endda, hvilket jo så førte til en udvisning. I dette powerplay fik vi spillet bolden roligt rundt, indtil Ida Simonsen sætter bolden perfekt i målet,assisteret af Henriette Pasgaard. Kort forinden havde Ida selv løbet bolden i mål. Esbjerg har mange skud på mål udefra. Yessika står godt, men en enkelt gang glider hun desværre i de nye målmandsbukser, som hun havde modtaget tidligere på dagen, og bolden smutter fra hende, ind i målet. Mie Lomborg kommer i karambolage med en Esbjergspiller, som styrter og tilsyneladende kommer til skade. Søde Mie stopper op, og forsøger at hjælpe, hvilket sætter spillet lidt i stå, da alle er opmærksomme på den stakkels Esbjergspiller. Dommerne havde dog ikke fløjtet, hvilket en anden kæk Esbjergspiller får udnyttet til at sætte bolden i mål. (2-2)

Kort inde i tredie periode får vi et straffeslag for ukorrekt slag. Pasgaard bliver sat på denne opgave, men brænder desværre. Dette rodes der bod på et par minutter senere, hvor hun igen scorer assisteret af Ida. Esbjergs taktik i denne periode er at have en mand langt fremme, som fisker efter de lange bolde deres backs slår til dem. Dette lykkes dem desværre et par gange, og de vinder perioden.(1-2)

Kampen ender 6-4.

Mette blev kampens spiller.

Skriv et svar