ÅFK 2 snuppede sejren til sidst mod Mørke

Lørdag var der langt op til en tæt kamp mellem ÅFK 2 og Mørke IF. Kampen varede ikke mange minutter før Mørke IF bragte sig foran 1-0. Man skulle tro, at ÅFK 2 ville blive slået ud af at komme bagud så tidligt i kampen, men nej. Kun 40 sekunder efter 1-0 føringen til Mørke IF reducerer ÅFK2 til 1-1.

I første periode bragt Mørke IF sig foran 2 gange, men ÅFK 2 kom tilbage begge gange. Men en ærgerlig 2 min. Udvisning kort før første periode sluttede, gjorde at Mørke IF scorede og kunne derfor gå til pause med en føring på 4-3 over ÅFK 2.

Anden periode startede lidt langsomt, og begge hold så lidt hinanden an. Men efter 8 min. spil bragt ÅFK 2 sig på 4-4. Målet satte gang i scoringerne for begge hold. Stillingen var 5-4 til Mørke, men ÅFK 2 fik overtaget i kampen, og fik først reduceret til 5-5 før de bragt sig foran med 6-5. Som perioden også endte.

Kampen var meget hårdt spillet, så begge anførere blev informeret om, at de skulle tage det lidt med ro i tacklingerne. 2 min inde i tredje periode kom Mørke IF på stilling 6-6. Mørke IF forsatte dog det hårde spil, og blev derfor straffet. ÅFK 2 formåede dog ikke at udnytte de 2 powerplays de fik i starten af tredje periode.

Det lykkedes derimod for Mørke IF at bringe sig foran 7-6 mens de var i undertal. ÅFK 2 følte presset her, og fik lige hurtig vendt hvad der skulle ske. Med 5 min tilbage af kampen var ÅFK 2 bagud med 7-8. Men med 2 hurtige mål på 20 sekunder kom de foran 9-8, og holdte dette resultat hjem.

Point:
Juris 2+1 2min
Jonas 3+0
Jon 1+1
Jens 1+0
Mikkel 0+1
Markus 1+0
Lukas 0+1
Mik 1+0
Carsten 0+1