ÅFK – Bulldogs: gentagelse af sidste uges sejr

Som i sidste uges kamp var det med ÅFK i førersædet, men Bulldogsholdet havde fået lukket godt ned fra hullerne fra sidst, og ÅFK pigerne måtte finde nye veje til målet. Det gjorde Jeanette Hyttel efter små 4 minutters spil på oplæg fra Stine Lausten. Det blev til 4 ydereligere scoringer i 1. periode, som ÅFK dominerede med tålmodigt og afvekslende angrebspil.

Samme mønster forsatte i 2. periode, hvor målræven, Mia Østerhaug, fandt netmaskerne efter blot 1 minuts spil, på oplæg af Anne V. Poulsen. ÅFK flyttede bolden godt og kom til mange gode afslutninger, men Bulldogs keeperen tog godt fra og holdte ÅFK scoringerne nede på 5 i perioden.

Fra 3. periodes start blev der rykket betydeligt rundt i kæderne og der blev eksperimenteret taktisk. Det gik dog ikke udover målfarligheden, og Alice Svenson åbnede ballet med et flot trækskud fra distancen på assist fra Ann-Carina Leegaard. Kampen gav debut til Tora Haug, der midt i perioden kvitterede med et flot mål. Sidste mål i perioden blev lidt overraskende sat ind af Bulldogs, der på en frislagskombination satte et flot mål i krydset.

Kampen endte med en sikker 16-1 sejr til ÅFK, og gav mulighed for trænerteamet til at eksperimentere med kædesammensætning og taktik. En vigtig kamp fremmod den spændende kamp og 2. pladsen lørdag d. 23/2, kl. 13.30 i ÅFS centret.

WOW: Marie Louise Tøttrup

Point:
Marie Louise Tøttrup: 3+2
Mia Østerhaug: 4+0
Andrea Fischel: 2+1
Anne V. Poulsen: 0+3
Jeanette Hyttel: 2+0
Alice Svensson: 2+0
Ann-Carina Leegaard: 0+2
Sara Thörnqvist: 1+0
Tora Haug: 1+0
Maria Rasmussen: 1+0
Stine Lausten: 0+1
Camilla Ry: 0+1

Skriv et svar