ÅFK damerne kvalificerede sig til semifinalen

Lørdag d. 8/4 tog ÅFKs 1. damer imod Vanløse i 2. kvartfinale. Første kamp i Vanløse endte med en 8-3 sejr, men ÅFK var ikke tilfredse med i denne kamp og var derfor opsatte på at revanchere sig og løfte spillet til Danmarksmester-niveau.

1 periode starter med ÅFK-overtag og højt tempo, men der skal alligevel gå 10 min., inden der kommer hul på bylden, og Thea Ehmsen kan bringe holdet foran 1-0. 4 minutter senere slår andenkæden til igen, da Julie Perto sender et flot trækskud ind fra distancen. Vanløse har dog ikke tænkt at lægge sig ned, og 15 sekunder senere resulterer et par knapt så gode ÅFK-aktioner bag eget mål i en bolderobring til Vanløse, som koldt omsætter chancen til mål. Perioden slutter derfor 2-1.

I 2. periode flyder ÅFK-spillet bedre – pasningsniveauet øges og bolden får lov til at gøre arbejdet. Pigerne viser flot og tålmodigt angrebspil, og det giver pote. Målene scores af Fie, Jasmin, Thaarup, Helander (2) og Filippa – alle på forskellig vis. Perioden vindes 6-0, og ÅFK er i kontrol

3 periode er ligesom de to første præget af stort ÅFK-overtag, men pigerne formår ikke at udnytte spilovertaget og chancerne til at score mål. Kun en enkelt scoring bliver det af Thaarup, og kampen ender dermed 9-1.

ÅFK fik den sejr, de kom efter, alle markspillere var i spil, og der blev til tider vist rigtig flot angrebspil. Næste opgave for holdet bliver påskelørdag mod Copenhagen på udebane – en stærk modstander, som kun kan besejres, hvis hele holdet spiller op til deres allerbedste.

Point for AFK:

Anne Sofie Thaarup: 2+2

Maria Helander: 2+0

Thea Ehmsen: 1+1

Julie Perto: 1+0

Fie Carlsson : 1+0

Jasmin Damm: 1+0

Filippa Granlund: 1+0

Kristine Møller Sørensen : 0+2

Mette Faurholt Nielsen : 0 +1

Maria Vesteris : 0+1

Skriv et svar