ÅFK damerne smed sejren i sidste minut

Som kampen udviklede sig virkede det dog ikke umiddelbart som om, at ÅFK havde tænkt sig at lade Blackhawks spille med om pointene. Århusianerne virkede mere fokuserede og opsatte, samtidig med at Blackhawks’ pasningsmølle ikke malede så fint, som vanligt. Således blev det også fortjent til 1-0 ved Thea Ehmsen på oplæg fra Andrea Fischel efter 3 minutters spil og 2-0 ved Julie Perto 10 minutter senere. ÅFK virkede til at have godt styr på modstanderne, der kun i glimt viste deres farlighed.

Blackhawks kom noget bedre fra start i 2. periode og efter et velkendt langt angreb med masser af pasninger endte et skud udefra, som Anne Bruun i ÅFK målet kun kunne halvklare, i nettet. Der kom lidt grus ÅFK opspillet, og holdet havde svært ved at fastholde spillet i Blackhawks' zone. Der var dog forsat chancer til mere, men først mod slutningen af perioden, fik ÅFK atter bolden i nettet. Forarbejdet stod Nicoline Pihl for, der flot erobrede bolden på kant og lagde den videre til Jasmin Damm, der fandt et frit blad med Marie Louise Tøttrup spændt for. Hun kunne sætte bolden ind til 3-1 – resultatet ved pausen.

Det lignede en fornuftig ÅFK sejr og dette indtryk blev kun forstærket i 3. periode, hvor ÅFK havde overvægt i spil og ikke mindst chancer. Hjemmeholdet formåede dog ikke at udbygge føringen og blev mere og mere tøvende og passive i deres spil. Blackhawks kom længere frem på banen og med 4 minutter igen kom reduceringen – 3-2. Gæsterne lugtede blod og med blot ½ minut igen fik de udlignet. Det lignede forlænget spilletid, men frederikshavnerne ville det anderledes. Med 5 sekunder igen lå bolden atter i nettet og hjemmeholdet havde formøblet en solid 3-1 føring og endte med at tabe 3-4. 

Kampens spiller: Mette Faurholt Nielsen

Point og straf:
Thea Ehmsen: 1+0
Julie Perto: 1+0
Marie Louise Tøttrup: 1+0
Andrea Fischel: 0+1
Jasmin Damm: 0+1
Mette Faurholt: 2 min.

Skriv et svar