ÅFK damerne tabte kampen om 2. pladsen

ÅFK lagde udemærket ud og var fra kampens start holdet med chancerne. Efter ca. 7 minutters spil udmøntede det sig i mål, da Marie Louise Tøttrup skar ind fra bag mål og lagde bolden på tværs til en fri Ann-Carina Leegaard, der sikkert satte bolden i nettet. ÅFK dominerede mens Outlaws spillede på kontra, hvilket de gjorde godt. Netop på en hurtig spilvending fik de – mod spil og chancer – udlignet til 1-1 inden periodens udløb.

I 2. periode dominerede ÅFK fortsat og skabte chancerne til mere – uden held. Holdet havde dog problemer med at fastholde bolden i angrebszonen og det gav muligheder for et hurtigt løbende Outlaws hold, men århus forsvaret stod i mod. Med blot 4 minutter tilbage af perioden fik Outlaws desværre puttet bolden i nettet, og ÅFK kunne ikke svare igen.

Kampens sidste periode lignende de 2 forgående med ÅFK i førertrøjen og Outlaws lurende på kontra, Desværre begyndte flere spillere fra ÅFK at se slidte ud, og holdet havde svært ved at etablere de fornødne kræfter til at svare igen. Med et par skud på overligger og stolpe samt flere flotte redninger af Outlaws keeperne var mulighederne der til mere, men istedet for stolpe ind, blev det stolpe ud – Outlaws kunne løbe kontra og sætte den sidste kasse til 3-1. Dermed sikrede de sig rækkens 2. plads, og ÅFK måtte atter tage til takke med 3. pladsen.

Det betyder at holdet i den kommende kvartfinale serie skal op i mod FFK, som ÅFK også mødte sidste år. Første kamp spilles hjemme den 9. marts kl. 19.00. Første returopgør er kl. 17.15 i Bellahøj, København, mens en eventuel 3. kamp spilles søndag.

Point:
Ann-Carina Leegaard: 1+0
Marie Louise Tøttrup: 0+1

Skriv et svar