ÅFK forsvarede pokaltitlen med stærkt comeback

Måske det var favoritrollen eller bare almindelig finalenervøsitet der havde ramt ÅFK, men kampen fik en forfærdelig åbning. Boldtempoet var langsomt, løbene var få og tøvene, og ÅFK var ikke forberedt på de mange tacklinger, der prægede opgøret. Ud af det blå stod der efter 12½ minut 0-3 til Copenhagen som i denne fase virkede til at have det største overskud og den største vilje. Først på stort set alle løse bolde og farlige på kontra alt imens ÅFK ledte efter de rigtige løsninger.
Men ÅFK fandt fodfæste. Anført af wingkæden Sira, K og Jasmin blev boldtempoet øget og fødderne flyttet. Hurtigt kom ÅFK på 2-3, udligningen lurede og ligeså vigtigt blev Copenhagentacklinger til eftertacklinger. Copenhagen nåede at komme på 2-4 inden ÅFK omsatte 3 PP til sikre scoringer og var nu foran 5-4. I spil 5 mod 5 var der også masser af åbne chancer til Århus-holdet, men først med 5½ minut igen synes sejren sikret, da Jasmin satte dagens 3. scoring efter et sandt energimål. De sidste minutter blev kørt af klokken med sikker hånd og ÅFK kunne strække armene i vejret.

ÅFK kan med sejren nok engang kalde sig POKALMESTRE efter et flot comeback anført af Jasmin og pokalfighter Anne VP! Alligevel tjener sejren forhåbentlig som en god lærestreg: Mod et taktisk velafstemt og stærkt fysisk mandskab er et tempo på 60% fra start ikke nok og toget var næsten kørt før ÅFK vågnede – det sker ikke igen:)

Point:
Jasmin 3+1
VP 0+3
K 1+1 (2 min)
Sira 1+0
Thaarup 1+0

Skriv et svar