ÅFK fortsat ubesejrede.

22/10-2000: AaB Floorball – Århus FK (Elitedivision vest damer), 2-6 (0-3,0-2,2-1).

Målscorere for ÅFK: Maria F. Jensen, Astrid Christensen, Signe Sørensen (2), Pernille Jessen & Hanne M. Pedersen.

Med sæsonens foreløbig største sejr sikrede ubesejrede ÅFK 1. pladsen yderligere. Der er nu 4 point ned til nærmeste forfølger Outlaws FFK, som har 5 point, dog for en kamp færre. Netop Outlaws er modstanderen i den næste kamp, som først spilles om en lille måned den 19. november i Frederikshavn.

Solid præstation.

Der var både op og nedture i dagens kamp mod AaB. De første 2 perioder gik egentlig fint nok rent scoringsmæssigt set, men der var problemer med at få det nye system til at køre.

Af hensyn til vore rivaler i divisionen kan vi desværre ikke afsløre hvilket system. Opturene var de gode enkeltkvindepræstationer, og dem kommer vi ind på i det følgende.

1. periode var 8.38 min. gammel da Maria Jensen erobrede bolden i egen forsvarszone, og kørte direkte mod fjendens mål. Det lykkedes at komme hele vejen derned, og med et velplaceret trækskud var den første scoring hjemme. Blot 1 minut senere var AaB presset i bund igen, da Astrid Christensen modtog en aflevering fra Stine Chabert for derefter at sende et nydeligt og målgivende skud afsted. Kort før periodens slutning var kampens spiller Signe Sørensen i stand til at køre forbi tre AaB-kvinder og passere AaB's velspillende målmand. Det var nok kampens bedste detalje. Signe havde bolden i højre hjørne bag AaB's mål. 2 AaB kvinder pressede hende, men Signe løb lynsnart imellem dem, og forbi den næste modspiller, for til sidst at sende bolden op i højre målhjørne. Udemærket.

Halvvejs inde i 2. periode rundede Pernille Jessen et par AaB-folk og scorede derefter. Også meget overbevisende. Pernille var også indblandet i det næste mål, idet hun assisterede Signe Sørensen i hendes mål nr. 2, som vist nok også var ret godt. Desværre fik Pernille et slag over knæet af en AaB-spiller med meget lidt stavkontrol sidst i halvlegen. Det gav plads til Hanne M. Pedersen, der kom ind i 3.periode.

Med en stilling på 5-0 før 3. periode troede ÅFK, at den hellige grav var velforvaret, men AaB overraskede i 3.periode ved at vinde selvsamme 2-1. ÅFK spillede umotiveret, og glemte de defensive opgaver. Det skal dog siges til AaB's ros, at det var to gode mål. Det ødelægger dog desværre vores fine statistik, idet det var en tredobling af antal mål scoret imod os. Men så vidt red. er informeret er vi stadig det bedste forsvar i danmarksturneringen. Det enlige ÅFK mål blev scoret af Hanne M. Pedersen assisteret af Mai Nelson.

Skriv et svar