ÅFK II vandt igen over Tylstrup.

03.02.2001: Tylstrup FC – Århus FK II (2. division vest herrer), 3-4 (2-1,0-1,1-2).

Målscorere for ÅFK: Anders Dahl (3) & Nikolaj Rønnow.

En kamp som den mod Tylstrup, var på forhånd en af de kampe som ÅFK'erne på forhånd regnede for sikre. Ikke mindst fordi ÅFK sidst stillede med et afbudsramt hold inkl. 3 piger og alligevel slog nordjyderne.

Men Tylstrup er blevet bedre, og samtidig skal motivation og gejst være i top uanset modstander. ÅFK gjorde det sværere for sig selv end nødvendigt var.

Tylstrup var tændt fra start, og skaffede sig en god start. 1-0 i det 4. minut og senere i perioden 2-0 på et selvmål af ÅFK´s Jan Elgaard, som uheldigt sparker bolden ind.

ÅFK formåede i sidste minut at fumle bolden i mål til 2-1.

2. periode var jævnbyrdig med mest spil til ÅFK, men med chancer til begge hold.

Midtvejs i perioden i en overtalssituation, bliver Tylstrup spillet tynd og Nikolaj Rønnow scorer flot.

De sidste 3.30 min blev afgørende for kampens udfald. I endnu en 5 mod 4 situation beslutter ÅFK sig for at spille med overtalskæden i resten af kampen. ÅFK får presset bolden i mål til 2-3. Blot for at se Tylstrup udligne på et flot langskud 25 sekunder senere. 16 sekunder før slut rammes Tylstrup igen af en udvisning, og på det efterfølgende frislag scorer Anders Dahl på en ripost, 13 sekunder før slutfløjtet.

Når man scorer 13 sek. før tid, er det selvfølgelig held, men det skal også nævnes, at spillerne i dag opsøgte heldet. Specielt i de sidste 4 min. af kampen pressede holdet flot på, og viste at de ville vinde.

Skriv et svar