ÅFK nyt – Februar 2014

2.- 3. dame træning resten af sæsonen
Af flere årsager har vi valgt at lægge træningen for 2.-3.dame sammen resten af sæsonen. Træningsfrem-mødet på de to hold har ikke været prangende, og der er udfordringer på trænersiden med at få det til at gå op. Dertil kommer at det er en god mulighed for at integrere de ”nye” 3. damer med 2. damerne, så de forhå-bentlig får mod på mere. Fremadrettet træner 2.-3. dame:
Tirsdag: 20.00-21.30 (TST)
Torsdag: 17.00-18.30 (Skjoldhøj)

Kontingent
Har du husket det? https://www.aarhusfloorball.dk/betaling.html

Små, blå fødder i marts
Som noget helt nyt tager ÅFK fat i konceptet: Små fødder. Det er floorball træning/leg for de helt små (2-6 år). De 2-4 årige deltager med en forældre, de 5-6 årige gerne alene. Formålet med initiativet er selvfølgelig at vække floorball lysten hos de mange børn, der efterhånden husere på sidelinjen og i periferien af ÅFK netværket. Hold øje med hjemmesiden og Facebook for mere info, og spred gerne budskabet til forældre, der har børn i denne målgruppe.

Generalforsamling
Sæt kryds i kalenderen den 19. marts. Her afholdelse årets generalforsamling i TST. Arrangementet er med mad og evt. fællestræning bagefter, så tilmelding er påkrævet. Spisning kl. 17.30 – Generalforsamling kl. 18.30. Den officielle indkaldelse er lige på trapperne, så hold jer klar ved tasterne.

Vil du have indflydelse?
I forbindelse med generalforsamlingen er der valg til bestyrelsen og der er plads til flere hænder, fornyelse gode ideer. Så hvis det er noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig: formand@aarhusfloorball.dk

Skriv et svar