ÅFK nyt – Januar 2014

Ny forpagter på plads
Som mange af jer måske har bemærket, så er der lys og liv i cafeteriet i TST igen. Der er blevet fundet en ny forpagter, og vi kan derfor atter få lidt mad og drikke ifm. træning og kamp. Vi har endnu ikke været i nærmere dialog med den nye forpagter omkring kampweekender og åbningstider, men vi skal nok melde ud, når der er nyt på den front.

Nyt højtaleranlæg
Der er ved at blive installeret et nyt højtaleranlæg i vores hal. Det kan 1.dame bl.a. bevidne, da de en tirsdag mødte op til kamp, og en lift stod fint plantet midt i hallen! Vi ved ikke, hvornår det er helt på plads og hvad aftalen bliver omkring brug, men vi vil selvfølgelig arbejde på at få lov at bruge det bl.a. ifm. kampopvarmning.

15.000 kr. fra Idrætssamvirke
Det nye år åbnede rigtig godt på tilskudsfronten: vi fik støtte fra Idrætssamvirkes fond for ”Nye initiativer og udvikling” på 15.000 kr. til afbetaling af bander samt ungdomsarbejde. Det seneste år har vi således fået 45.000 kr. ind på fondsansøgninger (Spar Nord Fonden: 15.000 kr., Tuborgfondet: 15.000 kr.) – beløbet er primært reserveret erhvervelse af nye bander.

Klubaftale med SparNord
Udover tilskud fra SparNords fond, har vi også fået en rigtig god klubaftale med Spar Nord. Klubben får 500 kr. pr. kundemøde med et ÅFK medlem. Så skynd jer at booke løs på:
http://minklubminbank.dk/aarhus

eller på SMS:

1272 med teksten sparnord floor
(Det koster 0 kr. + alm. trafiktakst.)

Desuden får vi oprettet TST som check in sted. Hvert check in giver 50 øre i klubkassen. Mere info følger.

Trænerrokade / ændringer
Efter jul er der blevet flyttet lidt rundt i trænerkabalen. Her kan du få en oversigt over ændringerne:
– 1. herre: Lars Erik har erstattet Jesper, som er stoppet. Han indgår i trænerteamet med Mads
– 2. herre: Børsting er tiltrådt som assistent for Anders
– 2. dame: Henriette har erstattet Carsten og indgår i team med Maria
– Ungdom: Lars Erik har erstattet Rømer og indgår i team med Morten og Yessika.

Gammelt spillertøj
Vi har været rundt på de fleste hold for at dele ud af gammelt spillertøj. I den næste måneds tid vil der stå i en sæk i depotet i TST med spillertøj, som I bare kan forgribe jer på. Det der ikke bliver taget, ryger til genbrug, så hold jer ikke tilbage.

Generalforsamling
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 19. marts. Her afholder vi Generalforsamling – formentlig med efterfølgende fællestræning. Mere info følger på hjemmesiden.

Nye klubhæfter
Inden længe kommer der klubhæfter for det næste ½ år, så I må gerne begynde at tage mod bestillinger fra nær og fjern, eller afvente eventuelle nyerhvervelse indtil I har set, hvad der gemmer sig af gode tilbud i hæftet denne gang:)

 

Skriv et svar