ÅFK nyt – juni 2014

Hjælp til arrangementer
Som tidligere annonceret har vi brug for hjælpende hænder til et par arrangementer hen over sommeren – og det har vi fortsat. Kom frisk:

22. juni: Aarhus Ironman (7.00-13.30)
19. juli: Grøn Koncert – I får snarest invitation, men sæt gerne kryds!

Fællestræninger
Hen over sommeren er der planlagt fællestræninger på følgende dage fra 19.30 – 21.30 i TST:
18. juni
9. juli
30. juli

Til fællestræning møder man bare op – store som små, piger og drenge, herrer og damer. Så tager vi den der fra. Sæt kryds!

Trænere og træningstider næste sæson
Som det fremgår af den livlige strøm af nyheder er ligaudvalget, anført af Jens Ørhøj, i fuld gang med arbejdet omkring specielt det nye liga herrer hold, men også 1. dame og 2. herre, som ligaudvalget også favner. I næste uge er der infomøde for 1./2. herre tirsdag d. 17. kl. 18.30 i TST og for 1. dame torsdag d. 19. kl. 17.00 – også i TST. Alle der har interesse i at være med omkring disse hold opfordres til at møde op.

Der er imidlertid også fuld gang i at tage hånd om de øvrige hold: ludomanien har bredt sig i bestyrelsen: der bliver både lagt trænerkabale og det helt store puslespil omkring træningstider.

Går du og drømmer om en stor og gloværdig trænerkarriere eller kun du bare godt tænke dig at dirigere lidt med andre, så hiv endelig fat i en fra bestyrelsen eller skriv til: formand@aarhusfloorball.dk 

Egnsmesterskaberne
I weekenden afholdt vi traditionen tro Egnsmesterskaberne. Det blev en hyggelig dag med rigtig mange floorballminutter for holdene. Lidt mere om dagen er på vej.

Årets spillere – senior
En lidt mindre traditionsrig tradition er trænernes kåring af årets spillere på seniorsiden. I år faldt trænernes valg på:

1. dame: Julie Perto
1. herre: Håkan Lane
2. dame: Line Vestergaard
2. herre: Jan Rise
3. dame: Maria Reinholdt Jensen

Tillykke:)

MBC – tak!
Tusind tak for alle som hjalp til dette års MBC. Det er SÅ fedt at se hvad vi kan, når man løfter i flok. Indsatsen til MBC er på mange måder afgørende for, at vi kan eksistere som klub – både økonomisk og socialt. Det kan derfor ikke ikke understreges nok, hvor vigtigt det var, at DU gav en hånd til stævnet. Tak:)

Nøglebrikker
Var du træner i år? Har du endnu dine nøglebrikker? Send en mail eller SMS (22482465) til Gis for at aftale nærmere. En mulighed er også at tage dem med til fællestræningerne og i den forbindelse give dem til Gis eller et andet bestyrelsesmedlem.

———

Næste møde i bestyrelsen er den 19/6. Hvis du har noget, som du mener vi skal tage op, så skriv til: formand@aarhusfloorball.dk

 

Skriv et svar