ÅFK nyt – Marts 2014

Små, blå fødder
Så er ”små, blå fødder”-arrangementet i marts fastlagt. Det bliver lørdag d. 15/3 kl. 10.15. Sæt kryds i kalenderen, hak en hæl og klip en tå på en gammel stav og begynd allerede nu at træne fodskifte med junior:) Der vil komme en officiel invitation ud, men hiv endelig fat I dem, du kender, så vi kan få så mange, som muligt på banen til en hyggelig formiddag i TST.

Generalforsamling 19. marts
Mad, møde og træning – hele 3 ting i 1. Husk at tilmelde dig – det er super vigtigt ift. bestilling af mad, som er på klubbens regning. Forældre til vores ungdomsspillere er også meget velkomne til både spisning og møde (og træning!) – blot husk tilmelding: gismlt@hotmail.com

MBC tilmelding
Har du husket at melde dig under MBC-fanerne? Det løber af stablen fra 15.-18. maj, og vi har brug for alle de hænder, vi kan mønstre for at give deltagerne og ikke mindst os selv en fed oplevelse. Tilmeld dig til: cnielsen175@gmail.com – husk at skrive, hvis der er tidspunkter i løbet af perioden, hvor du IKKE kan hjælpe. Du kan se invitationen her.

Medlem af ligaudvalg?
Kunne du tænke dig at blive medlem af ÅFK’s nye liga udvalg, der skal arbejde for at sikre de bedst mulige kår for vores herre- og dameliga hold? Kom endelig ud af busken og giv dig til kende – ta’ fat i en fra bestyrelsen eller skriv til formand@aarhusfloorball.dk

Klubhæfter
Vi har gang i en ny runde klubhæfte-salg – gå nu til sagen, det støtter en god sag: nemlig ÅFK:) Husk at få overført penge, når du ikke mener, du kan sælge flere og lever hæfterne tilbage til dem du fik dem fra, hvis der er nogen du ikke kan sælge.

Penge skal overføres til
Reg nr. 9004
Konto nr. 4580101025

Husk at skrive jeres navn

 

 

Skriv et svar