ÅFK rykker ned.

17.03.2001: Århus FK – Team Århus Floorball (Elitedivision vest herrer), 2-8 (0-3,1-2,1-3).

Målscorere for ÅFK: Jakob Astrup & Jeppe Hansen.

I lørdags spillede Århus FK sæsonens sidste kamp i elitedivisionen. Resultatet blev et nederlag på 2-8 til lokalrivalerne fra Team Århus. Resultatet betyder at ÅFK spiller i 1. division til næste sæson.

Kampen var nærmest en gennemgang af et miserabelt forårs dårlige kampe. I hver af de 3 perioder lukkede ÅFK et mål ind i løbet af det først halvandet minut. Team Århus kom ikke som sådan til de store chancer. Men da ÅFK samtidig næsten ikke havde et etableret angreb var det Team Århus, der havde fat i den lange ende.

Den defensive taktik fra de to klubbers seneste møde gav ikke rigtig bonus i 1. periode, som Team Århus vandt 3-0.

Det var først midt i anden periode ÅFK kom på scoringstavlen, Jakob Astrup bragte nyt håb ind i kampen med et rigtigt energimål. Forinden havde Team Århus bragt sig foran 4-0 på et korrekt dømt straffe. Det blev desværre ikke til flere ÅFK-scoringer i den periode. I stedet fik Team Århus tilkendt et af de tyndeste straffeslag, der er set dømt nord for ækvator. Straffeslaget blev udnyttet og gav Team Århus en periodesejr på 2-1 og stillingen var således 1-5 før sidste periode.

I 3. periode kom ÅFK bagud 1-7 førend Jeppe Hansen i det 11. minut fik reduceret til 2-7. 5 mål kan godt hentes på 9 minutter, men det virkede ikke som om ÅFK'erne rigtig troede på det. Så det blev til et 2-8 nederlag samt farvel og forhåbentlig på gensyn til elitedivisionen i denne omgang.

Skriv et svar