ÅFK sikkert videre i pokalen

Tirsdag aften var ÅFK’s 1.damer et smut i Mørke, Djurslands floorballmekka, for at spille pokalkamp. Imod et hold fra 1.division var kravet selvfølgelig en sejr, men et godt kæmpende Mørke-hold skulle alligevel formå at drille favoritterne en smule.

Kampen begyndte med ÅFK-dominans og efter Helena Kvist’s (venligst udlånt fra 2.dame) scoring så ÅFK sig ikke tilbage og havde sikret en kampafgørende føring på 4-0 efter første periode. I anden periode skruede ÅFK yderligere op for tempoet og især Filippa Granlund fik hul på bylden med 3 hurtige mål. Men i sidste periode kom der lidt grus i maskineriet. Mørke fik bedre bid i nærkampene og en stærk præstation i Mørke-målet fik pillet det værste tryk af måltavlen og ÅFK. Mørke kom endda på selv samme tavle med et flot mål fra 0 grader. I sidste ende var det dog ÅFK, der også vandt sidste periode med 4-1 og 14-1 i alt.

Udover sejren, var det positivt at alle wings fik hul på sæsonbylden heriblandt Julie Poulsens første mål på 1.dame. Der var debut til Maria Holm. Samtidig blev kampen brugt til at afprøve nogen ting som forhåbentligt kan blive afgørende i kampen for igen at få pokaltitlen hjem i vanlige rammer.

Point:
Filippa 4+2
K 1+4
Julie 3+0
Fie 2+1
Kvist 1+1
Liena 1+0
Poulsen 1+0
Thaarup 0+1
Holm: 0+1