ÅFK som spydspidsklub i “Floorballlandsbyen Tilst”

Konkret kommer projektet til at indeholde samarbejde med de lokale skoler. Her vil skolebørn og deres lærere blive introduceret til sporten, så floorball kan blive en normal aktivitet i idrætstimer. Desuden vil ÅFK deltage i skolernes floorballdag d. 8/11.

Derudover vil klubbens pilotprojekt ”Små blå fødder” blive udviklet og udviddet med ”Små blå rødder”, så familiefloorballkonceptet dækker hele aldersspektret fra 1-8 år og bliver et fast ugentligt tilbud. Træningerne kommer til at ligge i weekenderne, om muligt i forbindelse med klubbens kampe. Børnene har forældre, eller en anden voksen, med i hallen og de voksne deltager også aktivt i spillet. Efter træningen slutter vi af med lidt frugt og saftevand til børnene mens der vil være en kop kaffe til forældrene. Det er målet at ”Rødderne” i år kommer ud og spiller kampe.

”Tilst er et fantastisk spændende område med mange muligheder. Der er især mange børnefamilier og gode skoler. Med dette projekt håber vi at kunne tilbyde en ny og alternativ idrætsgren til børnefamilier og skoleklasser” siger ÅFK’s BDFL-koordinator Karen Davidsen på vegne af bestyrelsen. Projektet er iværksat af en samlet bestyrelse og falder godt i hak med det sideløbende engagement i ”Åbent Forum Tilst”, ”Bevægelse og Den åbne skole” samt sommeridræt.

 

Som spydspidsklub skal man naturligvis også tage ansvar for den positive udvikling af floorball i lokalområdet. Derfor bliver en sidste arm af projektet er afholdelsen af netværkstævnet Tilst Floorball Cup d. 10-11.september hvor lokale Østjyske klubber får mulighed for at dyste internt, udvikle floorball og diskutere mulige fremtidsscenarier i regionen. Vi håber på stor tilslutning til dette arrangement. Mere information følger.

Skriv et svar