ÅFK tog første stik i semifinaleserie mod Rødovre

Fra kampens start var der både tænding og spænding på ÅFK damerne. Det var mest spændingen, der lyste igennem med usikkert og ubeslutsomt spil, og perioden skulle lakke mod enden inden den var spillet ud af kroppen. På det tidspunkt havde ÅFK da også bragt sig foran. Først i powerplay ved Mia Østerhaug Linde, og dernæst en sublim kontrascoring, hvor Andrea Fischel serverede bolden for bladet af Nicoline Pihl, der ikke havde problemer med at lede bolden det sidste stykke over stregen. Nerverne var væk og hjemmeholdet spillede meget mere frigjort, gik til den i nærkampene og lod ikke mange chancer slippe igennem til keeper Bruun. 2-0 efter 1. periode kunne ÅFK være tilfredse med, da de samtidig havde overlevet 3 undertal.

I 2. periode kom Rødovre længere frem på banen og fik generet ÅFK opspillet en smule, og det gav nogle tilfældige chancer. ÅFK dominerede dog fortsat, spillede bolden godt rundt og var farlige på kontra. Anne VP kunne på et frislagsprik fra Mette Faurholt score til 3-0, og trods 2 overtals situationer, var det fortsat stillingen ved pausen.

ÅFK lagde i 3. ud med endnu en udvisning, men for 4. gang i kampen holdt undertallet stand. Rødovre så efterhånden trætte ud, mens ÅFK’erne kværnede videre. Efter 5 minutter førte et flot opspil til mål, da Nicoline var søgt op i midten, fik bolden og spillede på kant til Marie Louise Tøttrup. Hun slog straks en tværpas til Thea Ehmsen, der tæt under mål satte bolden ind. Julie Perto tog sagen i egen hånd og satte et trækskud i krydset, inden Jasmin Damm med 5 minutter igen scorede via køkkenvejen. En overtalssituation kort efter fik århusianerne ikke udnyttet, og i stedet fik Rødovre til slut reduceret til 6-1.

Det ændrer dog ikke ved, at det blev en flot og sikker sejr til ÅFK, der leverede en koncentreret og disciplineret indsats suppleret af god fysik i nærkampene. Der venter nu en spændende weekend i Rødovre, hvor ÅFK har 2 chancer for at spille sig i DM finalen.

WOM: Andrea Fischel, Anne VP og Nicoline Pihl

Point og straf:
Mia Østerhaug Linde: 1+0, 2 min.
Nicoline Pihl: 1+0, 2 min.
Anne VP: 1+0
Thea Ehmsen: 1+0
Julie Perto: 1+0
Jasmin Damm: 1+0, 2 min.
Andrea Fischel: 0+1, 2 min.
Mette Faurholt: 0+1
Marie Louise Tøttrup: 0+1

Skriv et svar