ÅFK trækker herreligaholdet

ÅFK har valgt at trække sig fra sin plads i herrernes bedste liga i sæsonen 2015/2016. Årsagen til den sene trækning af holdet ligger i en vurdering fra klubbens ligaudvalg og bestyrelse af, at grundlaget for en ligadeltagelse i den kommende sæson ikke er til stede.

Klubben tog imod en plads i landets bedste herrerække i sidste sæson efter Team Århus Floorball trak sit ligahold – men sæsonen blev meget turbulent for såvel spillere, trænere og ledere. Henover foråret og sommeren har det vist sig, at der ikke er tilstrækkeligt sikkert tilsagn fra sidste års spillertrup til en ny sæson i ligaen, og derfor har det været nødvendigt at trække holdet. Klubben beklager over for Dansk Floorball Union og de øvrige hold i herreligaen.

ÅFK’s bedste herrehold vil derfor i den kommende sæson være placeret i 1. division – landets næstbedste række.  Bestyrelsen vil sammen med ligaudvalget – bestående af Lars Skytte, Jens Ørhøj og Stefan Dines – arbejde målrettet på en oprykning til ligaen allerede i den kommende sæson, men samtidigt bygget på en ny kultur og værdier skabt på eget grundlag i ÅFK med sikring også af et økonomisk stærkere fundament.

Lars Skytte kommer til at stå i spidsen som cheftræner for holdet, og der vil være opstart på den nye sæson den 10. eller 11. august med et informationsmøde, hvor alle interesserede spillere er velkomne. Mere info om mødet følger.

For yderligere information kontakt:

Formand Jacob Lykke Nielsen: formand@aarhusfloorball.dk
Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj: liga@aarhusfloorball.dk
Cheftræner Lars Skytte: herre_1@aarhusfloorball.dk

Skriv et svar