ÅFK tst i liga’en

Efter et par flotte oprykningskampe i foråret spillede ÅFK sig noget overraskende op i den landsdækkende liga. Som Jeppe i baronens seng er klubben nu klar med det team, som skal stå for holdet i den kommende sæson.

Cheftræner bliver Lars ’Mini’ Skytte. Lars Skytte er meget erfaren og har som spiller og både herre- og dametræner prøvet det meste. Således har han som én af de få vundet både pokal og DM-guld for herrer såvel som damer. Senest har ’Mini’ ageret træner på U23-landsholdet, og han er i fuld gang med at gennemføre DIF’s elitetræneruddannelse. Især på den taktiske front er Lars Skytte stærk.

Som assistent er tilknyttet Stig Thorsteinsson. Stig har bl.a. meritter fra Hafnia og Copenhagen og har det seneste år spillet på ÅFK3. Til gengæld er han ny på trænerfronten, men han har alligevel stor erfaring som holdet kan nyde godt af. Både den stærke indpisker og tilførslen af en anden floorballkultur vil komme holdet til gavn i løbet af sæsonen. 

Om projektet siger Lars Skytte: ”Vi skal udvikle os og have et langsigtet fokus. Målet er at alle spillere skal have forbedret sig, når sæsonen er omme.” Derfor vil der også blive lagt et skarpt fokus på værdien af træning i det nye projekt. Men resultatambitionerne er der også: ”Vi skal også vise, at niveauet i toppen af 1. division er ret højt. Sigtet er at undgå nedrykningspil.” 

Formand Lars Erik Bartels fortsætter: ”Det er selvfølgelig en stor mundfuld, men i ÅFK søger vi altid udvikling og oplevelser. Med en grundstamme af unge spillere fra egne rækker følte vi os forpligtet til at tage imod oprykning og prøve noget nyt.” 

ÅFK er således klar til at bide skeer med de store i den kommende sæson.