ÅFK's 1 herre fortsatte sejrsstimen mod Hjørring

Kampen startede med chancer i begge ender, men det var Thorbjørn, der satte den første til 1-0 efter oplæg fra undertegnede. Foran 1-0 sad ÅFK på spillet, men Hjørring havde dog stadig en del chancer og på et frislag, hvor vi ikke fik stillet ordentlig op, blev der bragt balance i regnskabet til 1-1. Med cirka 3 minutter tilbage af første periode rammes Hjørring af en udvisning for liggende spil, og på det efterfølgende powerplay satte undertegnede en scoring til 2-1 med 1 sek tilbage af udvisningen. Bedst som vi troede, at vi skulle gå til pause med 2-1 rammes Helbo af en udvisning for fastholdning – en noget tynd udvisning, men dømt var den. Det trak op til 2-2, men i stedet kom Lange i undertal af sted i et breakaway og satte den højt i målet til 3-1.

Der skulle gå hele 9 min. af anden periode før der skete yderligere – det blev Viking, som med en scoring bragte os komfortabelt foran 4-1 – uassisteret. Spillet bølgede frem og tilbage, og ÅFK stod rigtig godt defensivt – specielt blev der blokeret mange skud fra både forwards og backs – en fornøjelse at kigge på. Med 4 min tilbage af anden periode kom ÅFK i powerplay og bedst som det trak op til en scoring, dummer undertegnede sig med en udvisning. En meget uskyldig kommentar til dommeren bliver tolket som usportslig opførsel og dermed en 2+2+10, og holdet skulle dermed spille undertal resten af perioden.

Vi kom igennem undetallet uden scoring imod os, og 2 min. inde i 3. periode ”lukker” Walid kampen med en fin scoring til 5-1 med oplæg fra Thorbjørn – troede vi. Walid rammes umiddelbart efter af en dum udvisning for brok og protester og med en 2+10 udvisning var resten af kampen slut for ham. Hjørring kom herefter godt igen med to scoringer , så der med cirka 6. min stod 5-3, og det lignede for alvor et deja vu for ÅFK. Men først dukker Lange op og bagefter Lars Erik med scoringer, som bragte os foran 7-3, og så gjorde det knap så meget at Hjørring fik reduceret til 7-4 i slutningen af kampen.

Facit 7-4 og tiltrængte 3 point i tabellen, som nu blot bringer os 6 point efter Esbjerg på tredjepladsen, og men med to kampe i hånden.

Pointslugerne:
Lange 2+0
Thorbjørn 1+1
Peter 1+1 (14 min)
Lars Erik 1+1
Viking 1+1
Walid 1+0 (12 min)
Kaiser 0+1
Daniel 0+1

Næste opgave bliver Skanderborg hjemme på tirsdag den 18 februar.

/Peter

Skriv et svar