ÅFK's damer er klar til pokalfinalen

1. Periode startede med to hold, der kiggede hinanden lidt an. Begge hold var mest farlige på omstillinger med ÅFK, som det mest effektive hold. Derfor var det også ÅFK, der vandt perioden 1-0.

I 2. periode begyndte Copenhagen at komme længere frem på banen. Det gjorde, at de kom frem til nogle tilfældige chancer i starten af 2. periode, som Yessika dog tog sig godt af i målet. ÅFK lykkes godt med deres presspil, hvilket gav to hurtige mål. På det tidspunkt i kampen kunne man godt mærke, at det var knald eller fald kamp, og der blev gået hårdt til den. ÅFK sluttede perioden af med at score yderligere to mål, og stillingen var 5-0 efter 2. periode.
3. periode startede med at spillet bølgede frem og tilbage med et lille spil overtag til Copenhagen, men det var fortsat ÅFK, der kom frem til chancerne – dog uden at få scoret.
Copenhagen tog time-out allerede da der var spillet ca 11 min. De trak keeperen – en disposition, som ÅFK straffer ved to gange at vinde bolden og sende den i tomt mål til stillingen 7-0. Derefter blev Copenhagen målmanden i kassen. ÅFK gik herefter op på folk og næsten alle fik spilletid.
Desværre endte ÅFK med en udvisning til sidst i kampen og måtte spille resten af kampen i undertal. Det gav mulighed for Copenhagen, der fik reduceret til stillingen 7-1 som også var slutresultatet.
Vi håber alle folk/alle ÅFK hjerter tager turen til Brønderslev for at støtte pigerne i jagten på en “treble” – 3. pokaltitel på stribe. I finalen venter AaB, som holdet mødte i sidste års DM finale.
WOM: Anne VP

Skriv et svar