ÅFS 1. damer i lokalopgør

Disse lokalopgør har det ind i mellem med at blive spændende og svære at forudsige, men sådan blev det ikke denne gang!

1. periode var ikke videre ophidsende, men ÅFS kom først på tavlen allerede efter 2.44 min. Et skud på mål af Ann-Carina Leegaard blev samlet pænt op af Dagmar Petersen, som fik sat en stav på bolden, hvorefter bolden hoppede over Taaf’s målmand og ind i mål. Så var vi i gang! 1-0 til ÅFS. Allerede få minutter senere satte Andrea Fischel bolden i kassen med assist fra Mia Østerhaug. Der var mange skud på mål, men de endte enten i benene på forsvaret eller lige ved siden af mål. 1. periode endte 2-0 til ÅFS.

2. periode fortsatte lidt i samme dur. Efter cirka 9 minutter satte Julie Perto bolden i kassen, uassisteret. 7 minutter senere gjorde Dagmar Petersen stillingen til 4-0 assisteret af Sira Skov, sådan endte 2. periode.

3. periode blev egentligt ikke meget anderledes, bortset fra et par udvisninger. 6 minutter inde i kampen fik Taaf deres første 2-minutters udvisning. Dette blev udnyttet af ÅFS powerplay, flot spil og en scoring af Mia Østerhaug, assisteret af Marie Louise Tøttrup. Nogle minutter sætter Mia Østerhaug den igen i kassen assisteret af Mette Faurholt. 3. periode sluttede med endnu en 2-minutters til Taaf og powerplay til ÅFS.

Kampen sluttede med en sejr til ÅFS på 6-0.

Point:
Mia Østerhaug 2+1
Dagmar Petersen 2+0
Julie Perto 1+0
Andrea Fischel 1+0
Mette Faurholt 0+1
Ann-Carina Leegaard 0+1
Marie Louise Tøttrup 0+1
Sira Skov 0+1

Skriv et svar