ÅFS 2. herre på en hyggelig søndagstur til Esbjerg

Den hjemlige hygge havde gjort de unge drenge godt. Starten gik og ÅFS fik hurtig sat sig på spillet, og der blev skudt med både løst og skarpt fra drengenes kanoner. Drengene var sprængfyldte med energi og klar på at vise, at holdets placeringen i toppen af rækken efter den første kamp ikke var en enlig svale. Efter første periode var der en føring på 2-1 til ÅFS og en klar spilfordeling. Esbjerg satsede på lange bolde og kontramål, mens ÅFS satsede på gennemarbejdede, taktisk geniale opspil og mange afslutninger under tæt trafik foran målet.
I pausen forklarede kaptajn Kasper Helbo: “Der er blevet satset benhårdt med sommertræning op til denne sæson, og det vil vi se bære frugt i de resterende perioder.”

Kasper er en klog mand og fik ret i sin udtalelse i pausen. Spillet blev mere ensidigt i ÅFS-favør og trods de kun havde 8 markspillere med, formåede de at holde et højt tempo kampen igennem og fik lettere og lettere ved at løbe fra forpustede Esbjerg spillere. Esbjerg trak gennem kampen flere udvisninger, hvilke kan tolkes som udspring af irritation over en sublim fysik blandt aarhusianerne.

Da man efter kampen gik rundt i omklædningsrummet, var det som at gå rundt blandt græske statuer – hvilket syn! Jochen ville være stolt!
Efter kampen udtalte træner Carsten Gormsen: “sejren blev grundlagt ved en god kollektiv indsats, men angriber Anders Riisager fortjener alligevel at blive fremhævet, da han scorede 4 gange og lavede 1 assist. En sådan pointsum er ikke set siden Lars Erik Bartels sidst var på banen – og det er flot.”
Esbjerg Sharks 3 – ÅFS 2 3 – 7

02.40 0-1 Anders Riisager (Rasmus Jensen)
07.18 1-1 Kenneth Pedersen
15.59 1-2 Johan Stax Jakobsen (Anders Riisager)
16.28 UDV Mikkel Piet Lindberg Jensen (Esbjerg) 2min
23.03 1-3 Rasmus Jensen (Thomas Stax Jakobsen)
24.30 1-4 Anders Riisager
39.22 UDV Poul Ole Kristensen (Esbjerg) 2min
41.17 1-5 Henrik Birkbark Larsen (Johan Stax Jakobsen)
43.31 1-6 Anders Riisager (Johan Stax Jakobsen)
46.31 UDV Poul Ole Kristensen (Esbjerg) 2+10min
46.58 1-7 Anders Riisager
47.46 2-7 Lenny Jensen, Straffe
51.10 UDV Kenneth Svoldgaard (Esbjerg) 2min
55.22 3-7 Kenneth Svoldgaard (Lenny Jensen)

Man of the Match: Anders Riisager
Enforcer of the Match: Johan “The Beast” Björk

Skriv et svar