ÅFS 3. herre, lige ved og næsten, det var i hvert fald spændende til sidst

Efter en lang køretur nåede ÅFS lidt forsinket frem til Mejrup kultur og fritidscenter. Hurtigt blev der klædt om så spillerne kunne få lidt varme i arme og ben.

Kampen startede som den altid gør, modstanderne scorede det første mål kort efter start. De unge 3. herrer formåede dog at holde modstanderne væk lidt længere end sædvanligt og som vanen byder det udlignede vi også til 1-1 ved kampens debutant Emil Poulsen. To kampe i streg med en debutant som målscorer, det lover godt. Desværre fik modstanderne sendt endnu en bold i kassen inden pausen. 1. periode (2-1).

Anden periode startede helt forfærdeligt da modstanderne allerede scorede efter 30 sekunder og nettede yderligere to gange efter hårdt pres halvvejs i perioden. Nede med 5-1 begyndte det at se skidt ud.

Et af MGUs mål blev sat ind efter frislag hvor målmand Kracht var prisgivet. Men selvsamme målmand viste også nogle af sine kvaliteter ved at lave en dobbelt superredning, der kort efter resulterede i en ÅFS scoring af løbestærke Thorbjørn.

Få minutter senere, og til stor lettelse for træneren, udnyttede ÅFS endnu en chance til at indhente forfølgerne. Denne gang var det holdets kaptajn der scorede efter en assist fra debutanten Emil. Med de to sene mål så det pludselig ikke så skidt ud. 2. periode (5-3).

Fra starten af tredje periode blev der kæmpet hårdt for at holde fokus, forhindre MGU i at komme til forsøg samt selv at blive farlige. Det resulterede i et mål efter godt tre minutter af Thorbjørn assisteret af Peter, der enten forsøgte at opildne publikum eller havde svært ved at holde balance som han løb rundt. Nu blev kampen for alvor spændende og der blev kæmpet intenst for at få udligningsmålet. Men da Thorbjørn fik en 2 minutters for gentagende forseelser, blev det svært. Undertalsspillet kom aldrig til at køre helt godt, og med blot 15 sekunder tilbage af udvisningen formår modstanderne at score og i princippet lukke kampen. 3. periode og kampens resultat (6-4).

Daniel ”DK” fik lov at beholde kampensspiller trofæet for sin fantastiske løbeindsats og mange bolderobringer.

MGU 2 – ÅFS 3: 6-4 (2-1, 3-2, 1-1) søndag den 16/10/11


Skriv et svar