ÅFS 3 overvandt sig selv (og Skive) i dagens hovedkamp

Trænerteamet havde inden kampen proklameret både sejr og champagnebold og det må siges, at ingen af holdets mange fans gik skuffede hjem. Kampen bød på lækre detaljer, frækt sammenspil og en masse mål.

Helt op til kampstart var der usikkerhed på målmandsposten, da holdets sædvanlige målmand, Martin Christensen, havde pådraget sig en hjernerystelse og en skulderskade. Vi var ved at gøre klar til en lodtrækning om posten, da Uffe Rygaard Christensen meldte sig i sidste øjeblik – og tak for det!

Kampen begyndte planmæssigt med et stort pres på Skives mål, hvilket gav sig udslag i en pauseføring på 3-1. Alle tre angrebskæder var meget oplagte på dagen og stod for et sandt bombardement af Skives målmand Alex Dahl Jensen.

Det gode pres blev i 2. periode ødelagt af en udvisning. Den gik ud over den rytme alle tre kæder var inde i i første periode. Periodens detalje blev leveret af Sahin Øzcan og Carsten Gormsen. De lavede en indstuderet detalje, som tidligere har givet mål for holdet. I stedet for at skyde direkte på mål, valgte Sahin at hamre bolden mod banden bagved målet, så den hoppede tilbage ind foran mål, så Carsten blot skulle prikke bolden i mål. Sahin er qua sit storspil netop blevet udtaget til Tyrkiets VM-trup og skal senere på året deltage i D-VM.

I tredje periode formåede Skive at komme på 5-4 efter en dum ÅFS udvisning pga. for mange mænd på banen. Træner Anders Winstrøm valgte som konsekvens at tage en timeout og toppe holdet. Det var den helt rette beslutning. Kort  efter scorede Anders på godt opspil af Kasper Helbo. Skive var dog ikke indforstået med at lægge sig ned. De gjorde det til 6-5, men Anders var flyvende i kampens slutning. Således scorede han også til 7-5, mens ÅFS i slutminuttet hamrede sømmet i Skives kiste med endnu et mål til slutstillingen 8-5. Anders blev efter kampen velfortjent valgt som kampens spiller.

Ikke nok med at turneringen desværre allerede er slut nu, så var det den sidste kamp for holdets ene træner, Jesper Jørgensen, i ÅFS-trøjen. Han flytter til sønderjylland, hvor han vil fortsætte sin gloværdige floorballkarriere. Der er ingen tvivl om, at hans trøje nr 4 ville blive fredet, hvis ikke vi var begrænsede af kun at have 13 spillertrøjer. Vi ønsker Jesper alt held fremover og håber på et par fremtidige gæsteoptrædender.

06.45 1-0 Carsten Gormsen (Sahin Øzcan)
08.46 1-1 Lars Ladefoged (Søren Haaning)
13.36 2-1 Mathias Kolstrup (Uffe Rygaard Christensen)
16.28 3-1 Sahin Øzcan (Anders Winstrøm)
23.35 4-1 Anders Riisager (Rasmus Jensen)
23.48 4-2 Kasper Poulsen
30.06 UDV Christian Nielsen, ÅFS (2min)
38.22 4-3 Lars Ladefoged (straffe)
39.17 5-3 Carsten Gormsen (Sahin Øzcan)
44.04 UDV Joachim Sloth, ÅFS (2min)
44.17 5-4 Preben Nielsen (Troels Vranov)
44.17 TIMOUT ÅFS
47.44 6-4 Anders Winstrøm (Kasper Helbo)
48.36 6-5 Preben Nielsen (Lars ladefoged)
48.46 7-5 Anders Winstrøm (Carsten Gormsen)
59.26 8-5 Carsten Gormsen (Martin Jensen)

Man of the Match: Anders Winstrøm
Enforcer of the Match: Christian Nielsen

Statistik for hele sæsonen:

Pointliste:            GP   G   A   P   
Rasmus Jensen (W, C) :         9  – 10- 4 – 14
Jesper Jørgensen (W, C, D):     12 – 7 – 6 – 13
Djavid Haghighi (D):         10 – 7 – 5 – 12
Carsten Gormsen (D, C, W):     9  – 6 – 3 – 9 
Kasper Helbo (D) :         12 – 3 – 5 – 8 
Sahin Øzkan (W):         9  – 4 – 4 – 8

Bisseliste:        GP   Min
Djavid Haghighi :     10 – 33
Kasper Helbo :         12 – 14
Joachim Sloth :     6  – 14
Jesper Jørgensen :     12 –  6
Carsten Gormsen :     9  –  6
Christian Nielsen :     11 –  4

Som notits til bisselisten skal det nævnes, at Kasper Helbo udelukkende har fået 2 minutters straffe, mens Joachim og Djavid begge har fået større straffe – det er imponerende!

Til alle holdets fans skal det siges, at I ikke behøver vente helt til næste sæson med at se floorball på højeste niveau. Holdet deltager i dette års MBC, hvor målet er guld.

Skriv et svar