ÅFS 3 tog onsdag aften imod KKIK Florball Karup Comets

Fra kampens start satte ÅFS sig på stort set alt spillet og lagde et meget tungt pres på Karup. Der blev skudt på målmand Tom Jepsen fra alle tænkelige og utænkelige vinkler, men bolden ville ikke ind. Første periode blev meget ensidig, da ÅFS sad på alt spillet, mens Karup kun kom frem til få kontraløb, som de rutinerede backer let tog sig af. I løbet af perioden blev Karup ramt af to udvisninger, men trods godt powerplay manglede det sidste i afslutningerne. Bolden dansede et par gange rundt foran Karup målet, men de formåede at lukke af.

I den første pause var der ikke meget at sige; fortsatte det massive pres, var det kun et spørgsmål om tid, før det ville give pote.

Ganske rigtigt. Headcoach og fødselar Anders Winstrøm gjorde det i tiden 21.09 til 1-0, efter flot forarbejde af kaptajn Helbo. Det spilmæssige overtag fortsatte herefter, men midt i perioden kunne Karup alligevel på et kontraløb gøre det til 1-1 efter mål af Mikkel Halskov. Det rystede dog ikke hjemmeholdet som fortsatte ufortrødent, og da også 5 minutter senere igen kom foran. Denne gang på et godt skud af Jakob Hansen assisteret af den altid hårdtarbejdende Rasmus “Usain Bolt” Jensen. I Periodens afslutning blev Karup ramt af et par udvisninger, som ÅFS dog ikke formåede at omsætte til mål.

Trejde periode var ikke mange minutter gammel, før Karups Hans Peder Rosholm udlignede til 2-2. Mens kaptajnen sad i skammekrogen, havde ÅFS ellers klaret deres boxplay meget fornuftigt og var kommet til flere kvalificerede chancer, men det lykkedes altså Karup at score alligevel.
Som om det ikke var nok kom Karup endda på 2-3 på mål af Mikkel Jensen. Karup havde på et kontraløb fået et frislag i ÅFS' ende. ÅFS' wings så sig ikke nødsaget til at løbe med hjem, mens resten af holdet ikke dækkede Karupspillere op, så det var en smal sag for Karup at skyde bolden forbi en prisgivet målmand. Selvom tredje periode næsten til forveksling lignede de to første, havde Karup haft heldet med sig og øjnede nu den store overraskelse. Der gik dog ikke lang tid, før brødrene Kolstrup kunne udligne til 3-3. ÅFS pressede hårdt på for et føringsmål, men tiden var ved at rende ud. Headcoach Winstrøm besluttede derfor i tiden 58.39 at tage en timeout for at toppe holdet til et sidste og afgørende pres. Den efterfølgende faceoff vandt ÅFS' Niels “Foppa” Fogh. Bolden kom bag ÅFS målet til russeren Jesper Jørgensen, som, presset af to Karupspillere, får bolden spillet op langs banden til holdets anden russer, Carsten Gormsen, der spillede bolden videre op langs banden til Anders Winstrøm, der igen finder Carsten, som var løbet op midt i banen. Carsten tog bolden til sig og fyrede et dommedagsskud af sted. Tiden stod stille. Bolden ramte helt oppe i højre kryds og Karup målmanden var chanceløs. ÅFS-bænken eksploderede i jubel. Hvilken forløsning!  

Til kampen var der kun mødt én tilskuer op. Selvom ÅFS 3 altid er garant for flot og underholdende spil, trak landskampen mod England åbenbart mere i de normalt over 100 faste tilhængere. Den enlige tilskuer var imidlertid kun mødt op for at begræde en mislykket romantisk middag med en hvis tysker. Ak og ve!

Man of the match: Carsten Gormsen

Enforcer of the match: Kasper Helbo

07.09 UDV Mikkel Halskov, Karup (2min)
18.47 UDV Arild Halskov, Karup (2min)
21.09 1-0 Anders Winstrøm (Kasper Helbo)
30.49 1-1 Mikkel Halskov (Christian Simmelsgaard)
36.22 2-1 Jacob Hansen (Rasmus Jensen)
36.46 UDV Arild Halskov, Karup (2min)
36.46 UDV Arild Halskov, Karup (2+10min)
41.15 UDV Kasper Helbo, ÅFS 3
43.11 2-2 Hans Peder Rosholm (Christian Simmelsgaard)
47.29 2-3 Mikkel Jensen (Christian Simmelsgaard)
49.50 3-3 Mathias Kolstrup (Bertel Kolstrup)
58.39 TIMEOUT ÅFS
58.57 4-3 Carsten Gormsen (Anders Winstrøm)

Skriv et svar