ÅFS 3 vandt håneretten over Team Århus 3

Opgøret startede meget afventende, da det tydeligvis var to hold, der havde stor respekt for hinanden. I forhold til de foregående kampe, havde ÅFS valgt ikke at presse så højt oppe på banen. Det viste sig at være den rigtige taktik, da TÅF havde nogle små og meget løbestærke spillere, som ikke skulle have alt for meget plads at løbe på. I løbet af perioden spillede ÅFS i overtal et par gange med flere gode forsøg til følge.

I pausen blev der talt om, at vi absolut havde en chance for at vinde denne kamp. Første periode havde været meget lige og med den rette kampgejst, kunne vi sagtens få sat de fornødne kasser ind.

Der var ikke spillet lang tid af 2. periode, før holdets tyrkiske stjerne, Sahin Øscan, hamrede bolden ind til stillingen 1-0 assisteret af den næsten nyerhvervede Martin Jensen. Sahin er en spiller, vi kan takke vores scout Hr. Boisen for at have fundet i Esbjerg. Perioden var igen meget lige og ingen af holdene havde overtaget. Midt i perioden blev TÅF ramt af en udvisning. I den efterfølgende spilsekvens var TÅFs Thomas Stax Jakobsen tæt på en friløber, men han snublede over egne ben og forsøgte at skyde til bolden, da han lå ned. Det betød 5 mod 3 i næsten to min. ÅFS backerne fik sendt flere skud af sted, men var her slet ikke farlige nok. Her stod TÅF og især Johan Stax Jakobsen rigtig godt i deres undertal.
Da perioden var ved sin afslutning og holdene næsten var på vej ud i omklædningsrummene, valgte den ene ÅFS back at sende en bold bagfra eget mål midt op i banen til TÅFs Lasse R Juul, som uden problemer kunne sætte bolden ind til 1-1.

På trods af den uheldige udligning sidst i 2. periode, var det med en god fornemmelse, ÅFS gik på banen til den sidste periode. TÅF virkede til denne periode lidt frustrerede over stillingen og valgte at presse højere på banen. Det højere pres gav imidlertid mere plads til ÅFS' angribere i den anden ende. Her var flere gode forsøg, hvor wingsne kom tæt ind under mål. I tiden 46.20 begyndte Rasmus Jensen sit oneman-show med sit første mål i kampen til 2-1. Showet blev kort afbrudt, da TÅF udlignede stillingen midt i perioden, men ellers kunne intet stoppe ham. Alt hvad Rasmus rørte ved i denne periode blev til mål. TÅF pressede højere og højere men intet kunne stoppe Rasmus. Man skulle tro, at han havde fået en såkaldt belgisk cocktail dagen forinden i stedet for øl i fredagsbaren. Således scorede han 4 uassisterede mål og afgjorde kampen.

Rasmus Jensen har hermed kæmpet sig op på en førsteplads i vores interne pointkonkurrence. Han har nu overhalet både Jesper Jørgensen og Djavid Haghighi. Sidstnævnte er uden point i seneste to kampe og virker som en mand, der har hårdt brug for tysk trøst. ÅFS' trænerteam har derfor til weekendens kamp imod bundholdet, Randers 2, givet Djavid en fri-weekend, som holdets stjerne har valgt at udnytte til at tage på en mental rehabiliteringsur i en svensk træhytte sammen med sin tyske soulmate.

05.21 UDV Thomas Stax Jakobsen, ÅFS 3 (2 min)
11.48 UDV Kasper Helbo, TÅF 3 (2 min)
16.43 UDV Lasse R. Juul, ÅFS 3 (2 min)
26.03 0-1 Sahin Øscan (Martin Jensen)
31.01 UDV Anders Schouby, TÅF 3 (2 min)
31.11 UDV Thomas Stax Jakobsen, TÅF 3 (2 min)
39.20 1-1 Lasse R. Juul
46.20 1-2 Rasmus Jensen
48.19 2-2 Thomas Stax Jakobsen
50.05 2-3 Rasmus Jensen
53.52 UDV Christian Nielsen, ÅFS (2 min)
56.18 2-4 Rasmus Jensen
58.11 TIMEOUT TÅF 3
58.59 2-5 Rasmus Jensen

Man of the match: Rasmus Jensen

Enforcer of the match: Christian Nielsen

Skriv et svar