ÅFS 4 vandt bundopgør i Skive

Fredag aften var ÅFS 4 på besøg hos de gale haner i Skive, til hvad der skulle gå hen og blive en tæt og velspillet bundkamp i 3. division, hvor ÅFS fortjent kunne returnere til Århus med en 6-8 sejr.

ÅFS startede ellers kampen skidt, og havde især problemer med hjemmeholdets Martin Nissen som havde flere gode muligheder fra distancen. De blev dog på fornemste vis reddet af Yessika på stregen. Hun kunne dog ikke forhindre, at Skive efter massivt pres førte 2-0 efter 7 minutters spil.
Derefter stod der dog ÅFS på resten af 1. periode. Det var især den russiske duo Walhol og Bostjovski der kørte rundt med Skives forsvar, og begge fik scoret et mål, kun afbrudt af en uheldig scoring til Skive efter et frislag.

I 2. periode fortsatte ÅFS presset på Skives mål, og allerede efter 50 sekunder havde Donderino udlignet til 3-3. Den udligning fik dog ikke lov at stå særligt længe, da Skive kort tid efter igen tog føringen. Skive fik nu ikke meget tid til at glæde sig over føringen, da Bostjovski et halvt minut efter fik udlignet til 4-4 med hans anden scoring i kampen. 2. Periode sluttede 5-5 og Jakob Severinsen stod for ÅFS sidste mål efter oplæg af en velspillende Lars Frederiksen.

3. periode startede skidt for ÅFS da Kenneth Villadsen fik kampens eneste udvisning, og man derfor måtte spille i undertal i 2 minutter. ÅFS klarede det dog forbilledligt, og Skive var ikke i stand til at komme til nogle nævneværdige chancer. Efter 10 minutters spil fik ÅFS’s Lars Frederiksen endelig hul på bylden, efter utallige forsøg på kassen lykkedes det ham nemlig at skrabe bolden over målstregen til 5-6. Minuttet efter fik ÅFS for første gang i kampen skabt en to måls føring ved et mål af Peter La Cour.
Dette fremtvang en timeout fra Skive, der derefter pressede meget højt og spillede meget risiko betonet. Det gav pote med 3 minutter igen, da Skives helt store profil Marin Nissen, passerede Yessika med et drøn fra distancen. Kampen blev dog reelt afgjort da Walhol med sin anden scoring gjorde det til det endelige resultat 6-8, 2 minutter før tid.

Valget til kampens bedste spiller stod mellem Jesper Walhol og Lars Frederiksen, der begge havde spillet en stor kamp. Der var dog stor enighed om at Lars Frederiksen skulle løbe med æren, efter et utal af skudforsøg samt en ihærdig arbejdsindsats i angrebet.

//Kenneth Bach Villadsen

Skriv et svar