ÅFS arrangør af 123 DM finaler i forbindelse med MBC

I en evig søgen på flere DM titler har DaFU netop udvalgt ÅFS og Marselisborg Cup til at afholde yderligere 123 DM-finaler. Finalerne er blevet til ud fra devisen ”Én DM-finale = én artikel i dagspressen. 123 DM-finaler = 123 artikler i dagspressen” og er således et naturligt led i en helt ny pr-strategi. Pga. Påsken har det ikke været muligt at få en officiel kommentar fra DaFU men afbrudt i påskefrokosten siger en anonym kilde i ÅFS toppen:

”Vi er enormt glade for at DaFU har valgt os til at afholde disse 123 DM-finaler. Det er selvfølgelig en stor udfordring for en klub som vores ikke mindst at finde på alle titlerne, men her har Turneringsudvalget været en fantastisk inspiration!”

Eksempler på nogen af de sportsligt mest interessante finaler er udvalgt herunder:

  • DM-finale 7: DM for herrer med blå hjemmebanedragt. (ÅFS er storfavorit, da de som hjemmehold er de eneste som har ret til at stille op i blåt)
  • DM-finale 14: DM for damer i tylskørt (FFK er storfavorit med ÅFS2, som en farlig outsider)
  • DM-finale 39: DM for right spillere (mindst 80% af markspillerne skal under kampen være right fattet)
  • DM-finale 61: DM for damer med gennemsnitsalderen 25,7 (+/- 0,1 år)
  • DM-finale 77: DM for dommere (mindst 80% af holdet skal være udstyret med dommerkort – det er i denne kamp naturligvis tilladt at brokke sig helt vildt.)
  • DM-finale 123: DM for spillere, som bruger snus. (Vil kun blive afholdt såfremt mindst ét svensk hold kvalificerer sig til MBC-finalen. Hvis ikke tildeles titlen ved lodtrækning.)

Udover den store sportslige berettigelse forventes arrangementet at give gode DIF-kroner i DaFU-kassen. Samtidig vil det uden tvivl være med til at øge fokus på floorball i de nationale medier, da ÅFS har i sinde at ansøge Guinness rekordbog om optagelse i katagorien ”Afholdelse af flest nationale mesterskaber på 34 timer”. Aftalen løber i øvrigt de næste 3 sæsoner.

Skriv et svar