ÅFS damer vandt i en intens match.

ÅFS Floorball – Odense FC (Elitedivisionen), 2-0 (1-0,0-0,1-0).
Målscorer for ÅFS: Astrid Christensen (2).
“En god og intens fight.” Sådan beskriver Odense FC's træner Jesper Larsen kampen mellem ÅFS-damerne og Odense på vores gæstebog.
Jesper har ret. Det var en god og intens fight, som fik den fortjente vinder – i hvert fald hvis man ser på, hvem der havde bolden mest.
Det var ÅFS, der i det meste af kampen forsøgte at bryde Odenses aldeles kompakte og velorganiserede forsvar op.
Samtidig skulle man passe på, at fynboerne ikke fik gang i deres hyperfarlige kontra-angreb.
Det gjorde de enkelte gange i løbet af kampen, men her drog ÅFS fordel af en særdeles velspillende Anneli Helander, der for anden gang på en uge holdt buret rent. Flot præstation af hende.
Også en fin præstation af topscorer Astrid, der slog til på de helt rigtige tidspunkter.
Astrid scorede sit første mål, da der manglede 17 sekunder af første periode, mens hun godt fem minutter før tid scorede det vitale 2-0-mål med en ægte “wrap-around”.
Bagude 0-2 fem minutter før tid skulle man tro, at Odense ville sætte det helt store afslutningspres ind og måske tage deres målmand ud, men gæsterne holdt ved deres taktik, og derfor blev afslutningen aldrig helt gyseragtig.
Lettelse på ÅFS-bænken efter en kamp, hvor pigerne aldrig fik helt gang i det spil, som vi ved de er i stand til. Det var tydeligt, at holdet ikke har spillet så mange tætte kampe i sæsonen indtil nu.
Fighterindsatsen kan man dog ikke pille det mindste ved – alle gav sig ethundrede procent – og så stod forsvaret faktisk rigtig godt, hver eneste gang Odense havde et etableret angreb.
Men alt i alt en dame-kamp af de gode, som begge hold havde ære af.

Skriv et svar