ÅFS damer videre i pokalen

Og at skindet ikke skal sælges, før bjørnen er skudt, kom til at stå helt klart for ÅFS-pigerne allerede efter 2 min og 50 sekunder, da en klodset og lidt uheldig ÅFS-back vælger at sætte staven på en lang bold fra TÅF-forsvaret og dermed – usvigeligt sikkert – sender bolden ind bag en sagesløs Cindy Knudsen i ÅFS-målet. 1-0 til TÅF. Heldigvis for ÅFS-backen er der andre på hendes hold, der er klar over i hvilken ende, det er meningen, der skal scores, efter 5.23 prikker Dagmar Petersen flot en returbold fra et skud fra Jeanette Hyttel ind bag TÅF-keeperen, og dermed er der udlignet til 1-1. Blot 16 sek. senere sender spillende træner Mette Faurholt et flot trækskud af sted, der sejler ind i TÅF-målet, og ÅFS er nu foran. TÅF er dog ikke indstillet på at lægge sig ned og efter 9.28 udligner de til 2-2. ÅFS-pigerne er dog ikke færdige med at lave mål og få minutter senere bringer de sig i løbet af 20 sek. foran 4-2 ved først Mia Østerhaug, og derefter Stine Lausten efter kampens nok flotteste opspil. I tiden 14.07 sætter Jeanette Hyttel bolden i kassen til 5-2, som bliver resultatet af en meget begivenhedsrig periode.

2. periode byder ikke på scoringer til hverken det ene eller det andet hold til trods for en del chancer, og ÅFS-pigerne spiller til tider lidt ukoncentreret og glemmer at holde fokus på den taktik, der er sat for kampen.

Det bliver der taget en god snak om i periodepausen, og pigerne kommer ud til 3.periode fast besluttet på at vise, at de kan gøre det bedre end det, de præsterede i 2.periode. Holdet spiller da også noget pænere og mere fokuseret floorball, hvilket resulterer i stort spilovertag og mange chancer, men træværket og en godt spillende TÅF-keeper er medvirkende til at også denne periode ender 0-0.

Kampen ender således 2-5, og ÅFS-pigerne har dermed spillet sig videre i Pokalturneringen. Spillet var dog ikke prangende, og mon ikke alle kan blive enige om, at der skal andre boller på suppen fremadrettet, hvis holdet skal gøre sig gældende videre i Pokalturneringen.

Ros skal der lyde til 3. kæden, der kom i spil i 2. og 3. periode og leverede en rigtig fin indsats, der lover godt for truppens bredde fremover.

Næste runde i Pokalturneringen byder på en hjemmekamp imod FC Outlaws, der skal afvikles i perioden 5. – 11. november.

Point for ÅFS:
Jeanette Hyttel: 1+1
Stine Lausten: 1+1
Mette Faurholt: 1+1
Dagmar Petersen: 1+0
Mia Østerhaug: 1+0
Andrea Fischel: 0+1
Marie Louise Tøttrup: 0+1

Skriv et svar