ÅFS damerne er i pokalsemifinalen efter drama

I 1. periode kom ÅFS bedst fra start og havde overvægt i spil. Der var dog chancer til begge hold, men det var Outlaws, der først formåede at omsætte en sådan til mål. Kort efter fik ÅFS dog ulignet, da Julie Perto på kant vendte rundt i forhånden og lagde en bold ind foran mål, hvor Jeanette Hyttel pressede Outlaws til at lave selvmål. Kort efter kom ÅFS foran på et eksemplarisk kontraangreb, hvor bolden blev spillet gennem hele kæden og endte med mål af Dagmar Petersen på flot assist fra Andrea Fischel. Med blot 1 minut tilbage af periode, kom ÅFS i powerplay, og Marie Louise Tøttrup fulgte op på et skud udefra fra Mette Faurholt Jensen og sendte ÅFS til pausen med en føring på 3-1.

Kampens 2. periode blev mere tempofyldt, og Outlaws lagde efterhånden et højt og solidt pres på ÅFS, dog uden for alvor at blive farlige. ÅFS havde svært ved at etablere og var primært farlige på skud fra mellemdistancen. 2 udvisninger til ÅFS kunne heller ikke sætte gang i målscoringerne, så derfor forblev 2. periode målløs.

I 3. periode fortsatte Outlaws presset og efter knap 4 minutters spil kom reduceringen. ÅFS svarede dog hurtigt igen, da Mia Østerhaug lagde en bold på mål langt udefra – den fik lov til at sejle hele vejen ind i kassen. Outlaws havde imidlertid fundet vejen til netmaskerne og med 2 scoringer havde de, med blot 7 minutter tilbage af kampen, udlignet til 4-4. ÅFS’erne virkede trætte men forsøgte dog en sidste offensiv for at hive sejren i land, men miraklet udeblev.
Kampen skulle derfor afgøres i overtid.

ÅFS’erne formåede at pakke trætheden lidt væk og fremstod, som det hold, der ville det mest. Spillet bølgede dog frem og tilbage, og på en spilvending spillede Mia Østerhaug bolden til Marie Louise Tøttrup, der løb på tværs af banen og trak bolden mod fjerneste stolpe, hvor den sneg sig ind.

Således spillede ÅFS sig videre til pokalsemifinalen med en sejr på 5-4.

Point og straf:
Marie Louise Tøttrup: 2+0 – 2 min.
Mia Østerhaug: 1+1
Dagmar Petersen: 1+0 – 2x 2 min.
Andrea Fischel: 0+1
Mette Faurholt Jensen: 0+1

 

 

Skriv et svar