ÅFS drager mod vest.

Modstanderen for ÅFS Floorball's herre-elitehold i den kommende kamp er Esbjerg Sharks. Holdet fra fiskerbyen ligger lige nu placeret som nummer seks i tabellen, tre pladser bedre end Århus FS, men det skræmmer bestemt ikke cheftræner Michael Andresen:

– På hjemmebane havde vi dem fuldstændig under kontrol og var foran både 4-0 og 5-1, fortæller træneren. Men da spillede psyken os et puds, og vi havde slet ikke rutinen til at håndtere så stor en føring. Og det synes jeg også vi beviste forrige weekend.

Da vandt ÅFS over ærkefjenderne fra Team Århus, og fik dermed lagt lidt afstand til bunden. Samtidig kan man nu begynde at ane kontakten med de andre hold, deriblandt Esbjerg, hvis forspring til ÅFS vil blive halveret med en udesejr på søndag.

Men det ser ud til at blive en svær kamp. Dels har Esbjerg godt vind i sejlene, med sejr på 7-3 over Jetsmark og 5-5 mod Herning, dels er Århus-truppen plaget af skader.

– To af vores mest rutinerede backs må stå over denne weekend, fortæller Michael Andresen. Mads Skytte har længe døjet med et træthedbrud i den ene tå, og vi har nu valgt at give ham fuldstændig pause resten af december. Og William Ehmsen er stadig ikke helt klar efter hans skulderskade, så han spiller muligvis på andetholdet, men helt sikkert ikke på eliteholdet.

På grund af et par øvrige afbud er det en lidt decimeret trup, der søndag drager vestpå til sildens hovedstad:

Målmand: Kenneth Thomsen
Backs: Kristian Hansen, Morten Jacobsen, Nikolaj Rønnow, Christian Engelsen, Nicolai Skjøtt, Danny Søgaard
Forwards: Anders Brøns, Lars Elgaard, Johan Carlsson, Morten Sørensen, Lars-Erik Bartels, Lars Skytte, Michael Buch

Skriv et svar