ÅFS færdige i slutspillet

En jævnbyrdig 1.periode endte uden scoringer på trods at store tilbud i begge ender. ÅFS var bedst de første 10 minutter og især Mia Østerhaug var ved flere lejligheder tæt på. De sidste 10 minutter sad Rødovre tungt på kampen, men Cindy Knudsen stod en meget fin kamp og forhindrede Rødovre i at bringe sig foran.

Rødovre fortsatte dominansen ind i 2.periode og var klart spildominerende mens ÅFS forsøgte at komme af sted i kontrafasen. Det lykkedes i perioder og flere gange brændte det på i Rødovreenden. I stedet gjorde Rødovre det til 1-0 da et backskud for midten sejlede hele vejen i mål. Stillingen var 1-0 efter 2.periode.

ÅFS forsøgte i sidste periode at skrue tempoet i vejret og presse Rødovre højt, men de boldsikre sjællændere udnyttede i stedet den bedre plads til at spille sig frem til flere store tilbud. Stolper, overligger og Cindy spillede dog alle for udeholdet og først med 9 minutter igen lykkedes det Rødovre at gøre det først til 2-0 og kort tid efter til 3-0. Nede 3-0 og med 4 minutter igen var det op af bakke men så blev Rødovre ramt af flere udvisninger og ÅFS tog keeperen ud. 6 mod 3-4 lykkedes det at lægge et godt tryk på Rødovre men desværre lykkedes det kun Stine Lausten at passere Rødovrekeeperen og kampen endte 3-1.

Lidt for tidligt var ÅFS således færdige i DM-slutspillet. Samlet set gjorde ÅFS en god figur og burde som minimum have tvunget serien ud i 3 kampe. Set over de to kampe var Rødovre dog det bedste og ikke mindst det skarpeste hold og de ønskes held og lykke videre frem i slutspillet.

Skriv et svar