ÅFS gjorde arbejdet færdigt

ÅFS kom også bedst fra start og skabte de første 8 minutter flere store chancer, men efterhånden som perioden skred frem viste FFK også tænder og kun en særdeles veloplagt Marianne Rytter i målet forhindrede FFK i at komme på tavlen.

I 2.periode fortsatte den åbne slagudveksling. ÅFS var farligst på lange etablerede angreb, mens FFK på kontraløb og hjørneslag kom frem til flere store chancer, men i begge ender leverede keeperne klassespil. Der skulle en uheldig pasning til før der for alvor kom gang i kampen, da Line Dyrholm opsnappede en pasning i midten og smækkede den direkte op i krydset uden chance for Rytter i målet, 1-0 til FFK. I perioden efter overtog ÅFS mere og mere af spillet, FFK begyndte at se trætte ud og pludselig lykkedes det ÅFS at fange FFK’erne langt fremme, da Thea Ehmsen blev sendt af sted med en dyb stikning. Som altid forsøgte hun at tæve til den i luften og flugtede den direkte i krogen. 1-1 efter 2.periode og spændingen var intakt inden sidste og afgørende.

Inden sidste periode lavede ÅFS en lille taktisk justering som straks gav bonus, da Maria Rasmussen og Dagmar Petersen i fællesskab erobrede en bold, som Dagmar med baghånden lagde den forbi keeperen til 2-1 føring til ÅFS. Kun 3½ minut senere åbnede Mia Østerhaug for et norsk one-man-show og scorede de næste 8 minuttter 4 gange til stillingen 6-1 til ÅFS inden Dagmar kunne lukke og slukke festen med sin 2.scoring til 7-1. Eneste bitre pille i mellemtiden var en alvorlig knæskade til Maria Rasmussen, som formentlig holder hende ude resten af sæsonen.

ÅFS gik således fortjent videre til semifinalen med en samlet score på 10-3. Især 2.kamp i FFK var en god oplevelse, hvor et klasseforsvar blev kombineret med godt floorballspil med bolden. Mia Østerhaug, Dagmar Petersen og to særdeles veloplagte målmænd leverede flot spil, men alle andre bød ind og viste at det giver mening at spille på 3 kæder.

Nu venter en svær serie imod Outlaws – vel nok også eneste andet hold i Danmark som formår at spille på 3 kæder, de kan således ikke bare løbes over. Til det siger træner Bartels: ”Nu skal vi lige nyde en god indsats. Så skal vi hjem på tegnebrættet, og kommer vi op med et par gode ideer er jeg heller ikke et sekund i tvivl om at vi har gode muligheder.” 1.semifinale spilles d. 31/3 mens 2. og evt. 3. spilles 7.-8.april (datoerne for 2.-3. semifinale er endnu ikke konfirmeret).

Skriv et svar