Åfs II tager point fra Sunds

1 Div. damer, vest: Sunds Seahawks – ÅFS II

Resultat: 2-3 (0-1, 2-1, 0-1)

I weekenden drog en flok trænerforladte 2. damer afsted mod Sunds til en yderst spændende og udviklende kamp. Som nyt hold fra denne sæson, med folk på nye positioner og usammenspillede kæder, var der en vis nervøsitet at spore hos flere spillere. Der var dog enighed om at give den en skalle og fuld gas hele vejen igennem da, som ved et trylleslag, Stine Laustsen dukkede op med sin coach-kasket i baglommen.

Med et køligt overblik fik hun holdet godt fra start, og fik guidet spillerne og lavet nødvendige udskiftninger på enkelte positioner. Helt ekseptionel er Stines evne til at blive hørt på en floorball bane. Af både dommere, modspillere og ikke mindst egne spillere. Devisen er: “kan de ikke høre, må der skrues op for volumen!” Og Stine blev hørt!

Modsat tidligere forsøg med at yde stort pres med 3 kæder, formåede dagens to kæder for alvor at være med i godt tempo lige fra start. Der var stor intensitet og kampgejst fra alle, og ikke mindst var det dejligt, at koncentrationen var til stede under hele kampen.

Århus yder i flere perioder et stort pres, dog uden at være helt skarpe med målskytterne. Det lykkes AC at lægge et frislag ind over feltet, og bolden triller under benet på Sundskeeperen.

Også Sunds forsøger sig gennem hele kampen med et massivt pres helt bag om mål, og spændingen bølger frem og tilbage. Højdepunkt er f.eks. da endnu et frislag bliver lagt ind over keeperen, netop det sekund klokken ringer, men marginalen falder ud til Sunds, da målet ikke bliver godtaget inden for tiden. Og ikke mindst da Louise scorer kampens sidste mål i tiden 18.11 Sunds formår dog ikke at score igen og således løb Århus-pigerne af med sejren i denne omgang.

Igen en stor tak til Stine fra hele holdet.

Point fra kampen:

Ann-Carina 1+0
Louise 1+0
Stella 0+1
(+ 1 selvmål)

Skriv et svar