ÅFS imod overmagten?

Efter en overbevisende kvartfinaleindsats og 2 gode ugers træning er ÅFS imidlertid klar. Fraset en enkelt skade er det et ÅFS-hold i næsten stærkeste opstilling og troen i truppen er derfor stor. Om det siger træner Bartels: ”Alt andet end en nem Outlaws-avance vil naturligvis være en sensation. Men vi har konceptet på plads og masser af selvtillid, så selvfølgelig tror vi på det. Vi skal have et superforsvar op at køre og så løbe kontra med kvalitet.”

I slutspillet er rutinen ofte en afgørende faktor og kigger man dåbsattesterne igennem på de to hold kunne det ligne et rutineret ÅFS-hold mod en urutineret Outlaws-flok. Til det siger Lars Erik: ”Vi har mange spillere som begyndte i en høj alder, bl.a. en spiller som blot har spillet i 2½ måned, så selvom Outlaws-pigerne er unge er de klart det mest rutinerede hold.” Det er altså ikke rutinen ÅFS spilleren skal regne med at vinde på. Derimod taler et mindre pres og en stor bredde til hjemmeholdets fordel.

”Vi har nået målet for foråret resultatmæssigt. Det er ikke ensbetydende med at vi er mætte, men det betyder, at vi kan spille en semifinaleserie helt frit og uden pres. Et delmål for foråret var samtidigt, at vi VILLE være det hold der trænede bedst. I gennemsnit har vi således været 15 markspillere og 2 målmænd til træning. Det har betydet, at vi har trænet med enormt tempo og intensitet, hvilket forhåbentligt giver os en fordel i de sidste kampe.”

I morgen spiller ÅFS damerne deres sidste hjemmekamp i denne sæson, og det er derfor et passende tidspunkt at se tilbage på sæsonen hidtil: ”Jeg synes vi har spillet en flot sæson. Vi har formået at udvikle vores spil, selvom vi bl.a. har 5 nye wings i truppen, mistet holdets topscorer og haft 9-måneders skade på keeperposten.”

Et frisk bud på kampen? ”5-2 til ÅFS!”, slutter Lars Erik. 

Skriv et svar