ÅFS kom godt fra start

Men ÅFS begyndte kampen klart bedst og lod hurtigt til at tage al spænding ud af opgøret. ÅFS kom først på alle bolde og virkede hurtigst og stærkest i de afgørende situationer. Hurtigt fik debutant Sara Thörnqvist gjort det til 2-0 og på trods af en Aab-reducering sluttede perioden naturligt 4-1 (Stine Lausten, Thea Ehmsen) til et dominerende hjemmehold.

2.periode begyndte i samme gear. Aab var mest på bolden men blev ikke for alvor farlige mens hjemmeholdet når de satte sig igennem spillede sig forholdsvist nemt til åbne chancer. Sara Thörnqvist gjorde det til 5-1, og da Anne V. Poulsen gjorde det til 6-1 efter en flot solotur var kampen afgjort – skulle man tro. Ramt af overmod bevægede ÅFS sig langt frem på banen og hurtigt rullede Aab deres velkendte våben ud: kontra og perioden endte 2-2 og således kun en føring på 6-3 inden sidste periode.

I kampens afgørende periode tog Aab teten fra start og på bare 3 minutter var ÅFS-føringen reduceret til 6-5. I de efterfølgende minutter var hjemmeholdet godt gammeldags rystet og Aab havde flere store muligheder for udligning. Den udeblev dog og efterhånden genvandt ÅFS fatningen og taget omkring kampen. Aab blev holdt fra fadet og i ÅFS var flere gange tæt på at lukke kampen endeligt. Det blev dog ikke nødvendigt og sejren på 6-5 kom i hus

Sejren var fortjent og selvom kampen blev unødigt spændende kunne ÅFS kigge tilbage på en god sæsonstart med meget godt floorballspil og konsekvent forsvar. Især Sara Thörnqvist og Anne V. Poulsen leverede varen men også Maria Rasmussen viste at hun efter sin langtidsskade er ved at komme op i gear. Næste kamp er d. 2/10 på udebane imod Bulldogs.

Sara 3+0
Thea 1+0
VP 1+0
Stine 1+0
Quist 0+1
Gis 0+1

Skriv et svar