ÅFS sejr på trods af uskønt spil

Skanderborg 1 – ÅFS 1: 2-9, Søndag den 15. oktober.

Det var en forholdsvis uskøn affære da ÅFS’ første herrer og Skanderborgs ditto tørnede sammen søndag eftermiddag. Det skulle hurtigt vise sig at Skanderborg var sultne efter en sejr, de lagde et højt pres, og det kom lidt bag på ÅFS. Skanderborg blev belønnet med store chancer af det høje pres, men en yderst velspillende Jelle i målet sørgede for at ÅFS ikke kom bagud fra start.

Efter første periode var det således ÅFS, som var foran 0-2 på mål af Lange og Mini, men der var noget at snakke om i omklædningsrummet. Efter et par velvalgte ord kom ÅFS ud i et lidt højere gear til 2 periode. Spillet vendte frem og tilbage, og der var langt imellem etablerede angrebsspil for begge hold. 5 minutter inde i perioden ramte ÅFS en af de bølger, der kan vinde eller tabe en floorball kamp, og lukkede reelt kampen med 5 mål på 4 minutter. Sidst i perioden scorede Mini sit 3. mål til resultatet 0-8. ÅFS kunne gå til pause med en solid føring, men stadig uden følelsen af at have spillet rigtig godt.

Der var kun spillet 3 minutter af 3 periode da hjemmeholdet scorede, og der med har ÅFS stadig til gode at holde 0’et en hel kamp. Det var bestemt ikke Jelles skyld, han blev fuldt fortjent kampens spiller på baggrund af flere fantastiske redninger. Der blev scoret to mål ydereligere, et selvmål mod Skanderborg, og så pyntede hjemmeholdet på resultatet med deres andet mål. Kampen endte 2-9 til ÅFS. Kampen blev vundet på kontraspillet, hvor ÅFS i perioder viste sig at være rigtige effektive.

Næste kamp er på hjemmebane mod Svenstrup Dolphins den. 29/10. Kom og se om ÅFS kan forsætte sejrsrækken.

ÅFS MoM: Jelle van der Mosselaar

ÅFS point og straf:

Lars Skytte: 3+1

Jakob Langdahl: 2+0

Carsten Nystrup 0+2

Hans Klemmensen: 1+0

Jakob Børsting: 1+0

Anders Lovén: 1+0

Dennis R Pedersen 0+1

Anders Winstrøm 0+1

Thomas F Nielsen 0+1

Jan Rise: 2 min

Skriv et svar