ÅFS skifter navn: ÅFS hedder atter ÅFK

I efteråret 2012 blev ÅFS Floorball offer for en politisk beslutning om, at man som forening ikke må opretholde medlemskab af både DFI (Dansk Firma Idræt) og DIF. Som forening under Århus Firma Idræt samt som turnerningsdeltager i DAFU regi (under DIF) var ÅFS nødt til at vælge side, og eftersom størstedelen af klubbens medlemmer er turneringsspillere var valget nærmest givet på forhånd.

Den 12. december afholdt klubben stiftende generalforsamling ,og her blev medlemmerne enige om at den nye klub skulle gå under det gamle navn, Århus Floorball Klub – ÅFK. Endvidere blev det siddende floorballudvalg valgt ind i ÅFK’s bestyrelse.

Med undtagelse af klubbens motionsherre, der ikke deltager i turnering, er alle medlemmer flyttet med over i den nye klub. De kommer imidlertid ikke til at mærke den store forskel – ÅFK har fortsat træninger og kampe i Århus Firma Sport.

Af praktiske årsager spiller ÅFK sæsonen færdig under navnet ÅFS, men i praksis er det ÅFK’ere, der løber på banen i forårets kampe.

Skriv et svar