ÅFS spiller tre kampe i weekenden.

Lørdag kl. 14.00 lægger 1. herre ud mod Jetsmark i Århus Firma Sport Idrætscenter. Det nordjyske hold er oprykkere fra 2. division, og spillede i sidste sæson i samme pulje som ÅFS 2. Jetsmark vandt sidste weekend 8-6 over Esbjerg 2, mens sæsonpremieren mod Skanderborg foreløbig er tabt 5-0 p.g.a. udeblivelse. Det placerer holdet på en 7. plads i 1. division. Jetsmark må regnes for en af oprykningskandidaterne på trods af, at det er første sæson i 1. division.

Efterfølgende kamp kl. 16.00 står mellem 2. herre og Vissenbjerg 2. Fynboerne har ligesom ÅFS kun spillet en kamp indtil videre, det var mod Esbjerg 3 på hjemmebane, hvor det blev 6-6. ÅFS har selvtilliden i orden efter at have scoret 4 mål og samtidig holdt rent bur mod Bjerre 2000 for 14 dage siden. Det er så vidt vides første gang nogensinde, at et af herreholdene har holdt nullet i en kamp. Måske gentages succéssen lørdag?

Dameholdet skal først spille søndag kl. 15.00 på udebane i Hasselager Hallen mod Team Århus 2. Team Århus har ikke været i kamp endnu, og holdets styrke er ukendt. Men det er et lokalopgør, hvor der som regel bliver kæmpet lidt ekstra. ÅFS skal forsøge at fortsætte stilen fra sidste uges suveræne 18-1 sejr over Vissenbjerg. ÅFS må på den baggrund betegnes som favoritter, og forhåbentlig kan de gøre det bedre end 1. herre gjorde mod Team Århus i sidste uge.

Vel mødt til alle kampe!

Skriv et svar